18.11.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece Tapu Müdürlüğün’den ilanen tebliğ olunur.

.

  Küçükçekmece Tapu Müdürlüğün’den ilanen tebliğ olunur.


(Miras ortaklığından doğan elbirliği mülkiyet paylı mülkiyte çevrilecektir.)
            İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Fatih Mahallesi 1401 ada 6 parsel sayılı taşınmazda A4 blok 3 bağımsız bölüm numaralı taşınmazın tam hissesi iştirak halinde FİKRET KIRTEKİN: AZİZ OĞLU, GÜLİSTAN KIRTEKİN: AZİZ OĞLU, GÜLHAN KIRTEKİN: AZİZ OĞLU, RAZİYE GEBÜKLÜOĞLU:AZİZ OĞLU adlarına kayıtlı iken; ZEYTİNBURNU 3. NOTERLİĞİ’nin 08/02/2022 tarih 1615 sayılı Veraset (Mirasçılık) Belgesine istinaden CEMİLE KIRTEKİN mirasçıları 5831 Sayılı kanunun 8. Maddesi ile Kadastro Kanunu’na eklenen EK 3. Maddesine istinaden intikal ve miras ortaklığından doğan elbirliği mülkiyetin paylı mülkiyete çevrilmesi talebinde bulunmuşlardır.
            Bu nedenle; yukarıda açıklanan mirasçılar bu ilanın yayın tarihinden itibaren yasal süre içersinde Kanun hükmüne göre, elbirliği mülkiyetinin devamına yönelik bir itirazı olan varsa bu itirazı veya paylaşma davası açılmış ise dava açıldığı hususunun bu ilanıın tebliğinden itibaren (15 günlük süre içersinde) Tapu Sicil Müdürlüklerine bildirmesi gerekmektedir. Postada (vs) olabilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Bu ilan Türkiye Geneli 50.000 üstü ve Genel-İnternet haber sitesinde yayınlanmak üzere düzenlenmiştir.
            Herhangi bir itiraz olmazsa veya paylaşma davasının açıldığı bildirilmezse, iş bu taşınmaz üzerindeki elirliği mülkiyeti paylı mülkiyete dönüştürülerek, hissedarlık esasına göre mirasçıları adına tapu kütüğüne tescil edilecektir.
            Bilgilerinize tebliğ olunur.

 #ilangovtr Basın no ILN01931491