19.04.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

T.C. KOZAN 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN

 

İLAN

T.C. KOZAN 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN

ESAS NO : 2023/211

DAVACILAR : Elif Kılıçlı, Fatih Kılıçlı, Fatma Kılıçlı, Mehmet Kılıçlı, Ramazan Kılıçlı, Seyfittin Kılıçlı, Sultan Arslan.

VEKİLİ : Av. Ertuğrul Kıvanç Koç - Av. Ömer Faruk Durmuş

DAVALI :
 Caner Ünal-Celal ve Mevlidiye oğlu, 01.05.1992 doğumlu.

Davacı tarafça aleyhinize açılan Tapu İptali Ve Tescil (Tapu Dışı Satın Almaya Dayalı) davasının yapılan yargılamasında;

Mahkememizce dava dilekçesinde belirtilen adresinize dava dilekçesi, kesin süre ihtarlı tensip tutanağı, hedef süreyi gösterir tevzi formu ve ara karar evrakı ekli davetiye çıkarılmış olup, adresinizden sürekli olarak ayrıldığınız/tanınmadığınız gerekçesiyle tebligat yapılamamıştır. Mernis adresinin boş olması ve adres araştırmasından da bir netice alınamadığından dava dilekçesi ve duruşma gününün ilanen tebliğine karar verilmiştir.

6100 SAYILI HMK'NUN 122/1 MADDESİNE GÖRE, İKİ HAFTA İÇİNDE AYNI KANUNUN 129. MADDESİNDEKİ HUSUSLARI İÇERİR ŞEKİLDE CEVAP DİLEKÇESİ VERMEK SURETİYLE DAVAYA CEVAP VEREBİLECEĞİNİZ HUSUSU dava dilekçesi, kesin süre ihtarlı tensip tutanağı, hedef süreyi gösterir tevzi formu ve ara karar evrakı yerine geçerli olmak üzere ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr Basın no ILN02018857