Gündem Reyhanlı’da facidan dönüldü

Reyhanlı’da facidan dönüldü

26.01.2018 - 15:02 | Son Güncellenme:

Afrin bölgesinin PYD/YPG terör örgütünden temizlenmesi için başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu devam ederken Afrin bölgesinden atılan bir roket Reyhanlı Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan Pazar yerine düştü. Pazar ve Pazartesi günleri açık olan pazarda kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçerken roketin patlamadığı öğrenildi.

Reyhanlı’da facidan dönüldü

Zeytin Dalı Operasyonu hava ve karadan tüm hızıyla sürerken PYD/YPG’li teröristler sivilleri hedef almayı sürdürüyor. PYD/YPG bölgesinden Reyhanlı’ya atılan roket Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan semt pazarına isabet etti. Pazar günü hazırlık yapılan ve Pazartesi açılan semt pazarının boş olması olası bir faciayı önlerken düşen roketin patlamadığı öğrenildi. Bölgeye gelen bomba uzmanı polisler inceleme yaparken AFAD yetkilileri rokettin kimyasal bir içerik taşıması ihtimaline karşı inceleme yaptı.

Haberin Devamı

Yarıyıl tatilinde çocukların oyun alanıydı

Okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından mahallede yaşayan çocukların oyun alanlarından olan semt pazarı alanında roketin düştüğü anda hiçbir çocuğun bulunmaması da olası can kaybını önledi.