Gündem Rüzgar Erkoçlar'ın dansı sosyal medyayı salladı

Rüzgar Erkoçlar'ın dansı sosyal medyayı salladı

09.02.2016 - 14:26 | Son Güncellenme:

Daha önce vücudundaki değişikliklerle sık sık gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar bu kez dansıyla dikkat çekti. Rüzgar Erkoçlar'ın dans videosu sosyal medyayı sallladı. Peki Rüzgar Erkoçlar kimdir? İşte hayatı, kariyeri ve hakkında merak edilenler...

Rüzgar Erkoçların dansı sosyal medyayı salladı

Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Cinsiyet değiştirip erkek olan Rüzgar Erkoçlar'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı. Erkoçlar'ın müzik eşiliğinde dans ettiği görüntüler büyük beğeni topladı. Cinsiyet değiştirmesiyle gündem olan başarılı oyuncu muhteşen dansıyla tekrar gündeme gelmeyi başardı.

Rüzgar Erkoçlar'ın kadın hayranlarının sayısı gitgide artıyor. Oyunculuğu bıraktıktan sonra çeşitli işler yapan Erkoçlar, modaya el attı ve kendi çoraplarını da tasarlıyor.Instagram'dan dans ettiği videoyu paylaşan Erkoçlar, takipçilerinden bolca beğeni ve yorum aldı. Bazı sevenleri "sen gerçek misin?", "Allah'ım ne kadar yakışıklı" gibi yorumlar yaptı.



RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

Onur Rüzgar Erkoçlar (Doğum Tarihi Nil Erkoçlar, 26 Mart 1986, İstanbul), Türk oyuncu ve fotomodeldir.

Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmiştir. Ardından birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin’in başrolü oynadığı Seni Yaşatacağım adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır’ın başrolde olduğu Bütün Çocuklarım adlı dizide oynamıştır. Oyuncu, en çok Emret Komutanım adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile tanınmaktadır.

20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse’nin Erkoçlar hakkında Twitter’da yayınladığı mesajda, oyuncunun cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olduğu iddia edildi. Oyuncu ve kardeşi tarafından yalanlanan iddia daha sonra doğrulandı ve oyuncunun yeni adının Rüzgar olduğu aktarıldı. Erkoçlar, Ayşe Arman’a verdiği, 24 Şubat 2013’te yayımlanan röportajında iki yıldır hormon tedavisi gördüğünü ve üç hafta önce de cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini açıkladı.

Oynadığı Diziler Ve Filmler

2006 Emret Komutanım Şah Mat Fato
2002 Seni Yaşatacağım Özlem
2004 Bütün Çocuklarım Irmak Kıroğlu
2005/2008 Emret Komutanım Foto Fato
2008 Elif Yağmur
2008 Üvey Aile Özlem Orakçı
2009 Hesaplaşma Defne
2010 Maskeli Balo Zehra
2010 Çakıl Taşları Zeynep
2012 Yamak Ahmet Anna