Gündem Rüzgarın Kalbi 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Rüzgarın Kalbi 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

19.09.2016 - 13:32 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranında yayınlanan yeni dizi Rüzgarın Kalbi 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Rüzgarın Kalbi 5. bölüm'de Rüzgar ve Zeynep ayrılacak mı? Rüzgarın Kalbi 5. yeni bölüm fragmanı ile Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

Rüzgarın Kalbi 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Rüzgarın Kalbİ ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen Rüzgarın Kalbi dizisi'nin yapımcılığını Filmevi Yapım üstleniyor. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Batuhan Begimgil gibi isimlerin yer aldığı Rüzgarın Kalbi 5. yeni bölüm fragmanı ile 24 Eylül Cumartesi saat 20:00'da Fox Tv ekranında...

Haberin Devamı

RÜZGARIN KALBİ 4. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Özür dilemek için kulübeye giden Zeynep Rüzgar’ı bulamaz ve peşine düşer. Zeynep Rüzgar’ı yakalayabilecek mi, yakalasa özrünü kabul ettirebilecek mi bilemeden yollara düşer. Zeynep’in kendini affettirme çabaları kendi kabuğuna çekilip yaşamaya çalışan Rüzgar tarafından kolay kabullenilmez. Kutay kendini Zeynep’e affettirmek için bir açık yakalamak umuduyla Rüzgar’ın geçmişini araştırır.

RÜZGARIN KALBİ 5. BÖLÜM FRAGMANI

Kutay’dan ümidi kesen Erdem ise, Muammer’i ikna etmek için başka yollar deneyecektir. Kemal Foça’da bir düzen kurmak için Ayla’dan yardım ister. Gerçekleri söylemeye karar veren Rüzgar kendini zorlu bir sürecin içinde bulur. Zeynep’e kendisinin kim olduğunu söylemeye çalışan Rüzgar’ı ve her şeyden habersiz Zeynep’i kader bir araya getirmek için oyunlar oynar. Kaderin oyunu Rüzgar, Zeynep ve Kutay için çok büyük bir de sürpriz hazırlamıştır. Rüzgarın Kalbi Cumartesi 20.00'de FOX'ta!