Gündem Rüzgarın Kalbi 6. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor!

Rüzgarın Kalbi 6. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor!

28.09.2016 - 08:36 | Son Güncellenme:

Cumartesi akşamları ekrana gelen Fox TV'nin başarılı yapımları arasında gösterilen Rüzgarın Kalbi yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Ekranların sevilen dizisi Rüzgarın Kalbi reyting listeleri alt üst etmeye devam ediyor. Rüzgarın Kalbi Cumartesi akşamı Fox TV ekranlarında...

Rüzgarın Kalbi 6. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Rüzgarın Kalbi izleyici kitlesini genişletmeye devam ediyor. Romantik dizinin her bölümünde farklı bir hikayenin yaşanması izleyiciyi farklı ruh hallerine sürüklüyor. Peki 6. yeni bölümde neler olacak? İşte Rüzgarın Kalbi 6. yeni bölüm fragmanları...

Haberin Devamı

RÜZGARIN KALBİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

RÜZGARIN KALBİ 6. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

RÜZGARIN KALBİ 6. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

RÜZGARIN KALBİ GENEL HİKAYE

Filmevi Yapım şirketi tarafından yapımcılığını Erol Demir’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Filiz Gülmez Pakman’ın oturduğu “Rüzgarın Kalbi” dizisi genç kadrosu ve aşkı yaşayan herkesin içini titretecek özgün hikayesi ile çok yakında ekranların vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Hikayenin senaryosu ile dalgalar taze bir rüzgarla kıyılara vurup, aşka yeniden hayat vermeye hazırlanıyor.

Her şeye sahip, başarılı genç bir adamın hayatında bir anda güneş hiç doğmamak üzere batarsa… Ya sonra? Rüzgar’ın Kalbi “Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…”

Haberin Devamı

FOX’ un iddialı projelerinden biri olan dizinin çekimlerinin bir bölümü Bosna Hersek’ te gerçekleştirildi.Dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı dizide, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Batuhan Begimgil, Funda Şirinkal, Ebru Aykaç, Turgut Tunçalp, Müge Akyamaç, Mehmetcan Mincinozlu, Seçil Buket Akıncı, Özlem Mahmutoğlu, Zeynep Elçin, Erdi Bolat, Doğu Alpan, Mert Asker gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.

YÖNETMEN: Filiz Gülmez Pakman

SENARİST: Özge Efendioğlu

YAPIMCI: Erol Demir

GENEL KOORDİNATÖR: Dilek Yorulmaz

YAPIM: Filmevi Yapım

MÜZİK: Uğur Akyürek, Ufuk Türk, Çağlar Haznedaroğlu

Yazarlar