Ege Sadece iş kazası!

Sadece iş kazası!

13.09.2017 - 03:44 | Son Güncellenme:

.

Sadece iş kazası

Bülent Buda: Farklı yenilgi yanıltıcı. Bursa kalesinde Harun iyi bir gününde olmasaydı tersi olabilirdi. Oyun eşitlikle sürerken Akhisar’ın önce Ömer’in yine soldan mükemmel çevirdiği topa Olcan’ın gollük kafasıyla ardından Sisoko’nun köşeye yönelen sol vuruşunu önleyen Bursa kalecisi, bence sonucun dönüşmesine etken olan isimdi. Battala’nın ilk golünde Akhisar savunmasının anlık duraklaması golü getirdi. Yenik duruma düşmesine karşın yine atakta gol arayan taraftı Akhisarlı oyuncular. Ama tersi oldu. Futbolda böyle günler vardır. 3 farklı yenilgi Akhisar’ın kalitesini etkilemez. Onlar iyi ve de etkileyici bir takım.

Haberin Devamı

Önümüzdeki maçlara bakalım

Fatih Tanfer: Aklın yolu birdir. Doğru bir tanedir. O zaman farklı ifade kullanacağım diye hiç lafı çevirmeye gerek yok. Bülent abimin dediklerine aynen katılıyorum. Akhisar’ın Bursaspor karşısında aldığı yenilgi 3 gol olunca taraftarına ağır geliyor. Ama oyunun hakkı bu değildi. Bursaspor’da kaleci Harun maçın kırılma anlarında öyle 2 tane mucize top çıkardı ki Bursaspor ayakta kaldı. Diğer usta oyuncu Battala’nında 45. dakikada sinyallerini verdiği direkten dönen şutu ve altı pastan attığı müthiş kafası gol olmadı. İkinci yarı başladı kaleci Harun, Sisoko’nun şutunu inanılmaz bir şekilde çıkardı. Maç bir-
an da tersine döndü. Ancak Akhisarspor’un bu mağlubiyetten de başta defans hattında olmak üzere elbette çıkaracağı dersler olduğuna inanıyorum. Okan Hoca gereken tedbirleri alıp, zorlu rakip olan Karabükspor maçından itibaren gerekenleri yapacaktır.

Haberin Devamı

İsmail Özelçinler: Bülent Abim ve Fatih kardeşim maçın analizini çok iyi yaptılar. Katılmamak mümkün değil. Özellikle maçın ilk yarısında, Akhisar’ın etkili olduğu anlarda kaleci Harun’un gole izin vermemesi sonucu doğal olarak etkiledi. Ancak ikinci yarıda oyun dengeli giderken, Akhisar defansının pozisyon hataları nedeniyle bir an da oyunun kaderi değişti. Sahadan beklemediği bir skorla 3-0 yenik ayrılan Akhisar’ın bu maçtan çıkaracağı dersler olacak ve gelecek haftalarda yine iyi sonuçlara imza atacağına inanıyorum.

Mehmet Demirtaş: Bazen her şey planladığınız şekilde olmaz. İşte bu durum Akhisar ile fazlasıyla örtüşüyor. İstenilen hedeflenen belli. Kalite ve Okan Hocanın ortaya koyduklarıda hiç kuşkusuz ortada. Gollerin şok etkisi yarattığı karşılaşmada Akhisar Belediyespor’un şoku atlatamaması skora belirgin bir şekilde yansıdı. İnanıyorum ki Akhisar Belediyespor hatalarından ders çıkaracaktır. Sadece iş kazası diyelim.