Aydın Sadık Atay'dan Aydın Şoförler Odası'na ziyaret-Aydın Haberleri

Sadık Atay'dan Aydın Şoförler Odası'na ziyaret-Aydın Haberleri

26.03.2015 - 12:36 | Son Güncellenme:

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası ileMimarlar Odası’nı ziyaret etti.

Sadık Ataydan Aydın Şoförler Odasına ziyaret-Aydın Haberleri

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası ileMimarlar Odası’nı ziyaret etti.
Şubat ayında aday adaylığını açıkladıktan sonra basın, teşkilat ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine ara vermeden sürdüren AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, dün Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Özmeriç, şoför esnafına yönelik yapacakları çalışmalara değindikten sonra, sözü 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerine getirdi. Atay’a aday adaylığı sürecinde başarılar dileyen Özmeriç, "Uzun bir süre il başkanlığı yapan Sadık Atay’ı mecliste görmek istiyoruz. Çünkü biz kendisine ne görev verilse en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Aydın menfaati için de gece gündüz demeden çalışacağına şüphemiz yok. Daha önce yaptığı ziyaretlerde hep uyum ve birliktelik mesajı veriyor. Aydın için kentin dinamiklerinin bir masanın etrafında oturması çağrısında bulunuyor. Bu çağrısını burada da tekrarlıyor ve milletvekili olması halinde oturacağının da sözünü veriyor" dedi.

Haberin Devamı


"SORUNLARI YÜZ YÜZE KONUŞMALIYIZ"


Aydın’da bir iletişim eksikliğinin yaşandığını ifade eden Atay, "Başkan Özmeriç’in iyi dilekleri için kendisine teşekkür ediyorum. Daha önceki ziyaretlerimizde dile getirdiğimiz uyum ve birliktelik mesajını burada da söylüyor, Aydın dinamiklerinin bir masa etrafında toplanarak Aydın’ı konuşması gerektiğini ifade ediyorum. Aydın’da bir iletişim eksikliği yaşanıyor. Bir komisyon kurulsun. Bu komisyonun başında Aydın Valimiz olsun. Komisyon içinde de 7 milletvekili, büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, mecliste gurubu bulunan parti il başkanları ve STK temsilcileri yer alsın. Bu komisyon her ayın ilk Cumartesi günü bir araya gelsin ve Aydın’ı konuşsun. Aydın menfaati için birlik ve beraberlik sağlansın. Yerel yönetimler buradaki, milletvekilleri ise Ankara’daki çalışmaları takip etsin. O zaman Aydın’ı hak ettiği yere getirebiliriz. Bunu başarabilirsek tüm ezberleri bozarız" diye konuştu.

Haberin Devamı


"AYDIN İÇİN ÇALIŞACAĞINIZA İNANIYORUM"


Şoförler Odası ziyareti sonrasında Atay, Aydın Mimarlar Odası Başkanı Tuncer Saray ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Atay’ın Aydınlı olduğunu ve Aydın’a hizmet edeceğine inandığını ifade eden Saray, "Bizim derdimiz sizin derdiniz olursa, bizim sesimiz olursunuz. Ayrıca inşaat mühendisi olduğunuz için mesleğimizdeki sorunları ve çözümlerini biliyorsunuz. Bu anlamda da Ankara’da bizi iyi temsil edeceğinize inanıyoruz" dedi.
Saray’ın iyi dilekleri için teşekkür eden Atay, Aydın için gece gündüz demeden elinden gelen yapacağının sözünü verdi.