Gündem Şahane Damat 2.bölümde neler oldu?

Şahane Damat 2.bölümde neler oldu?

01.07.2016 - 15:27 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde ekrana gelen Şahane Damat 2.bölümünde neler yaşandı? İzleyenleri kahkahalara boğan Şahane Damat, 3.yeni bölüm fragmanı yayında mı? Şahane Damat dizisinin 2.bölümünde yaşananlar ve ayrıntıları haberimizde...

Şahane Damat 2.bölümde neler oldu

Burcu Özberk'in başrollerinde olduğu, çiçeği burnunda dizi Şahane Damat 2.bölümü ile ekranlara geldi. Seyirciden olumlu tepkiler alan, Şahane Damat dizisinin şimdiden 3.yeni bölüm fragmanına gözler dikildi. Şahane Damat 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı ? İşte merak edilenler...

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in, yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği Şahane Damat tam gaz devam ediyor.

ŞAHANE DAMAT 2.SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLA

Haberin Devamı

ŞAHANE DAMAT 2.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmet, Melike'nin şantajına razı olmak zorunda kalır. Melike Diva'yı ve amcasını kimseye söylemeyecek, Mehmet de Melike'nin ailesinin önünde damat gibi davranacaktır. Ancak bir yandan Tahsin'in evine yerleşen Sağlam ailesi, bir yandan Mehmet'in evinde tutulan Diva, bizim sahte nişanlıları çok zorlamaktadır.

Şahane Damat 2.bölümde neler oldu

Damadına bayılan Kazibe Hanım her dakika Mehmet'i bunaltırken, Diva da sürekli evden kaçmaya çalışmaktadır. Bunlar yetmiyormuş gibi Hayati'nin karısı Suna da özel dedektif tutunca işler iyice karışır.

Şahane Damat 2.bölümde neler oldu

Tam da bütün Türkiye'nin Diva'yı ve gizemli sevgilisini öğreneceği bir anda, Melike dahice bir hamleyle sorunu çözer ve Mehmet Melike'nin zekasına hayran kalır. İlk defa bu kızın nasıl biri olduğunu anlamaya başlamıştır. Ancak, bizim tatlı yalancılar daha nefes alamadan, bu sefer de alyans konusu başlarına çok büyük bir dert açacaktır.

Haberin Devamı

Şahane Damat 2.bölümde neler oldu

Bu arada Cennet de Tahsin'in Vur-kaç kitabını okur ve Aşk Doktoru'nun vereceği konferansa gitmeye karar verir. Bu ziyaret, ikilinin arasında büyük bir savaşın başlamasına yol açacaktır.

OYUNCU KADROSU

Burcu Özberk (Melike)
Ali Ersan Duru (Mehmet)
Nükhet Duru (Peri- Diva)
Erhan Yazıcıoğlu (Hayati)
Mesut Yılmaz (Tahsin - Aşk Doktoru)
Hande Kaptan (Cennet)
Anıl İlter (Engin)
Leyla Göksun (İknur)
Köksal Engür (Remzi Dede)
Selen Uçer (Kibar)
Mert Carim (Tufan)
Binnur Şerbetçioğlu (Kazibe)

KÜNYE


Yapım: Sinegraf
Yapımcı: Osman Sınav
Yönetmen: Raşit Çelikezer
Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz - Nehir Erdem