Gündem Şahane Damat 6. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Şahane Damat 6. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

04.08.2016 - 10:52 | Son Güncellenme:

Atv ekranında yayınlanan sevilen dizi Şahane Damat 6. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Şahane Damat 6. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte sevilen dizi Şahane Damat hakkında merak edilen detaylar...

Şahane Damat 6. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Şahane Damat 5. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. İzleyenleri ekrana kilitleyen Şahane Damat ekrana gelen son bölümde neler yaşandı? İşte Şahane Damat son bölüm hakkında merak edilen tüm detaylar...

Haberin Devamı

ŞAHANE DAMAT YENİ BÖLÜM FRAGMANI HENÜZ YAYINLANMADI...

ŞAHANE DAMAT SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başrollerinde Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Nükhet Duru, Erhan Yazıcıoğlu, Hande Kaptan gibi isimlerin rol aldığı Şahane Damat yeni bölümleriyle Salı akşamı saat 20:00' de Star Tv ekranlarında...

ŞAHANE DAMAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mehmet ve Melike’nin ettiği kavga herkes için taşları yerinden oynatmıştır. İlknur kendisinden beklenmeyecek kadar sert bir çıkış yapar ve yüzüğü Mehmet’in suratına fırlatır! Ertesi sabah, Mehmet sözünü tutamamış olmanın yıkımını yaşarken, öte tarafta ise Melike hala kızgındır. Mehmet nasıl olur da onu basit bir kız olmakla suçlamıştır?

Melike, Mehmet’ten hesap sormaya gider, ancak yüzüğün atıldığını öğrenince fikirleri değişir. Mehmet’in hayatını daha fazla mahvetmemesi gerektiğine karar verir. Önce İlknur ile yüzleşir daha sonra ise “Şahane Damat” yalanını açıklamak için ailesinin yanına döner. Mehmet, Melike’yi durdurmayı başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Kazibe sabah kalktığında Melike’yi evde bulamaz. Ayrıca Mehmet’e de ulaşılamamaktadır. Bunun üzerine Cennet ve Tahsin bizim çılgın ikiliyi bulmak için yollara düşerler. Yol boyunca Cennet’in yaptıkları tabii ki Tahsin’i kanser etmeye yetecek türdendir. Ancak günün sonunda Tahsin’in takındığı bir tavır da Cennet’i inanılmaz etkileyecektir!

Mehmet ve Melike ise kendilerine izin vermişlerdir. İçinde yalan olmayan, dertsiz tasasız yaşayacakları ve sadece ikisinin olacağı tek bir gün için, daha fazlası değil! Rüya gibi geçirdikleri romantizm dolu günün sonunda, Melike’nin ilk kez kendine hakim olamaması ve Mehmet’e meyletmesi ise Mehmet’in de bir an için kendini engelleyememesine sebep olacaktır. Peki, bu durum bu iki aşığı mutlu bir sona mı götürecektir?

Şahane Damat 6. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Mehmet her ne kadar kendini Melike’den uzak tutmaya çalışsa da özellikle Engin’in her fırsatta Melike’ye yazıyor olmasına katlanamamaktadır. Melike tabii ki Engin’e karşılık vermemektedir, fakat bu Mehmet’in delirmesine engel teşkil etmez. Türlü türlü oyunlarda Engin’i, Melike’den uzak tutmaya çalışan Mehmet, sonunda kendini fazla açık eder. Engin de durumdan şüphelenir ve düşündüklerini İlknur ile paylaşır.

Haberin Devamı

İlknur’un artık yapacağı tek bir şey vardır; Mehmet ve Melike’yi kendi gözleri önünde tartmak. Bu sebeple Tahsin-Melike-İlknur ve Mehmet olarak dörtlü çıkacakları bir akşam yemeği tertip eder. Ancak, o yemekte yaşananlar İlknur’un kendi kazdığı kuyuya düşmesine sebep olacaktır!

ŞAHANE DAMAT KONUSU

Melike gurbetçi ailesine İstanbul'da tek başına yaşayabilmek ve ikna edebilmek için küçük yalanlar söylemiş bir kızdır. Ailesi kızının müthiş bir evde yaşadığına ve doktor nişanlısıyla yakında evleneceğine inanmaktadır. Gerçekte ise Melike açlık sınırında yaşayan hayallerine bir magazin dergisinin burç yazarlığı yapacak kadar yakındır. İşin daha da kötüsü ailesine yüzük taktıkları yalanını söylediği cerrah Mehmet Çırağan Melike ile değil patronuyla nişanlıdır. Günün birinde Melike hayallerindeki haberi yakalamıştır fakat ucu cerrah Mehmet'e dokunmaktadır. Gerçekler gün yüzüne çıktığında Melike'yi nasıl bir hayat beklemektedir.