Gündem Şahane Damat 8. yeni bölüm ile ekranlara veda ediyor!-İzle

Şahane Damat 8. yeni bölüm ile ekranlara veda ediyor!-İzle

22.08.2016 - 17:59 | Son Güncellenme:

Şahane Damat 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Şahane Damat bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Şahane Damat son yayınlanan 8. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Şahane Damat 8. yeni bölüm ile ekranlara veda ediyor-İzle

Şahane Damat 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi 8. yeni bölüm fragmanı ile final kararı aldı. Şahane Damat 8. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Ünlü yapımcı Osman Sınav'ın sezonun yeni dizisi Şahane Damat bu hafta final yapma kararı aldı. Star'da bu yaz sezona bomba gibi bir giriş yapan Şahane Damat bu haftaki 7. bölümün ardından 8. bölüm final fragmanı yayınlandı.

ŞAHANE DAMAT 8. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

Yönetmenliğini usta yönetmen Raşit Çelikezer'in üstlendiği dizinin oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru'nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata'da oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

Haberin Devamı

Sürprizlerle dolu, eğlenceli bir aşk hikayesini anlatıldığı Şahane Damat, Star'da izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Şahane Damat 8. yeni bölüm ile ekranlara veda ediyor-İzle

ŞAHANE DAMAT 7. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Melike’nin yaşadıklarının ağırlığına daha fazla katlanamayarak patlaması ve “Şahane Damat” yalanının açığa çıkması herkes için büyük bir şok olur. Kazibe de anında kararını vermiştir; artık o ve ailesi için bir an önce Afyon’a gitmekten başka seçenek yoktur!

Cennet sırf köye dönmemek adına Tahsin’in karşısına şok edici bir teklifle çıkar. Melike ise tüm süngülerini önceki gece o nişan sırasında düşürmüştür, kaderini razıdır. Peki, Mehmet bu gidişe sessiz mi kalacaktır? Melike’yi bir daha görmemeyi göze mi alacaktır? Mehmet’in, İlknur ve Melike arasında yapacağı seçim bu sefer hangi tarafa yönelik olacaktır? Her şey bir yana, İlknur’un tüm bu yaşananlar karşısında atacağı son kurşun nedir? Ve kimi yaralayacaktır!