Gündem Şahane Damat dizisinde hangi oyuncular yer alıyor?

Şahane Damat dizisinde hangi oyuncular yer alıyor?

02.06.2016 - 16:43 | Son Güncellenme:

Ekranların yeni dizisi Şahane Damat yaza damgasını vuracağa benziyor. Star Tv'nin merakla beklenen dizisi Şahane Damat konusu ne? Şahane Damat hakkında merak edilenler detayda...

Şahane Damat dizisinde hangi oyuncular yer alıyor

Yapımcılığını Osman Sınav-Sinegraf’ın üstlendiği, kadrosunda Nükhet Duru’nun yer alacağı komedi dizisinin başrollerinde daha önce ‘Bugünün Saraylısı’ ve ‘Aşk Zamanı’ gibi projelerde izlediğimiz Ali Ersan Duru ile ‘Güneşin Kızları’ ile son zamanların en dikkat çekici çıkışlarından birini gerçekleştiren Burcu Özberk yer alacak.

Haberin Devamı

Star Tv’ye bir yaz dizisi daha geliyor. 2016 yaz sezonuna dört dizi ile girme hedefi olan star Tv Sinegraf ile Şahane Damat senaryosu üzerinde anlaştı. Geçen sezon fox tv’ye İnadına aşk dizisini hazırlayan Sinegraf oldukça başarılı bir sezon geçirmişti.
Eğer Şahane Damat dizisi beklenen performansı gösterebilirse 2016-2017 yeni sezonunda da izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Şahane Damat, yakında Star’da başlıyor!

ALİ ERSAN DURU KİMDİR?

Şahane Damat dizisinde hangi oyuncular yer alıyor

Ali Ersan Duru, (d. 19 Eylül 1984) Ankara doğumlu Türk oyuncudur.

Oyunculuğa on sekiz yaşındayken karar verdi. Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Aynı dönem içinde amatör tiyatro hayatına başladı. Öncelikle Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile çalışmaya başladı. 2008'de Diyalog Sanat'ta ilk oyunculuk eğitimini aldı.

Haberin Devamı

Ardından Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na katıldı. Üç yıllık bir tiyatro eğitimi aldı. Aynı dönem içerisinde kamera oyunculuğu workshopları da aldı.