Sakarya Sakarya'ya Yapılacak "Cadde 54" Projesi

Sakarya'ya Yapılacak "Cadde 54" Projesi

20.10.2017 - 14:48 | Son Güncellenme:

.

Sakaryaya Yapılacak Cadde 54 Projesi

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 750 milyon liralık maliyetle hayata geçirilecek "Cadde 54" projesinin tanıtımı yapıldı.

Haberin Devamı

Serdivan Belediyesinin girişimiyle gerçekleştirilen projenin tanıtımı Serdivan Cadde 54 Satış Ofisi'nde yapıldı.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, burada yaptığı konuşmada, projenin kente ve bölgeye çok ciddi katkı sağlayacağını söyledi.

Cadde 54'ün Serdivan'ın yeni merkezi olacağını dile getiren Alemdar, "Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını giderme noktasında, ofisleriyle, konutlarıyla, cadde mağazalarıyla, çarşısıyla birlikte her kesimden insanın kendine yer bulabileceği yeni bir vizyon projeyi Serdivan'da hayata geçiriyoruz. Burası, en ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanan ve insanlarımızın birlikte yaşama alışkanlığı geliştirmelerine de imkan sağlayabileceği bir yaşam merkezi olacak." diye konuştu.

Haberin Devamı

Serdivan ilçesinde 52 dönüm arazi üzerinde 750 milyon lira yatırım değeri ile inşa edilen proje kapsamında, 4 katlı bloklarda ofis, studio rezidans, rezidans, cadde mağazaları, ve çarşı yer alıyor. Lansmana özel studio rezidansların metrekaresi 3 bin 800 liradan, ofisler ise 6 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Bu arada projde, geleneksel ve modern mimari bir arada yer alacak.

Projede 79 cadde mağazası, 1 adet 78 mağaza içeren çarşı, 470 adet ofis ve rezidans, 450 adet studio rezidans ile bin 500 araçlık otopark yer alacak.

Ayrıca Cadde 54 projesiyle bin kişiye şantiye döneminde, 2 bin 500 kişiye de açılışı sonrası istihdam sağlanması hedefliyor.