Ege Saldır Tarzan daha lig bitmedi

Saldır Tarzan daha lig bitmedi

01.03.2017 - 05:49 | Son Güncellenme:

Fatih Tanfer: Göztepe karşısında hakikaten cesur bir oyun oynadı. Hücumda İsmail Haktan ve Bahattin, hızlı ve dik oynayıp, kontraatağa dayalı bir futbol sergiledi.

Saldır  Tarzan daha lig bitmedi

Hücumda bu 2 etkili oyuncuyla, Manisa iki net gol pozisyonu kaçırdı. Deplasmanda böyle pozisyonları değerlendireceksin. Yoksa, usta bir golcü çıkar, golünü atar ve mağlup olursun. Bu takım sahasında kazanacağı maçlarla ligde kalabilir. İlk durakta rakibi Bandırmaspor. Çok zor ve önemli bir maç.

Haberin Devamı

Bülent Buda: İlerleyen satırlarda unutabilirim. Hemen vurgulayayım. Savaş ilk 11’de bence alanda olmalı. Maç kazanmak istiyorsanız, basan, yönünü karşı kaleye dönüştüren, araştıran, gole giden futbolcularla oynamalısınız. Manisa, Bornova’da Göztepe karşısında hiç ezilmedi, pozisyon vermedi. Tersine ataklardan oluşan fırsatları yanlış tercihlerle gole dönüştüremedi. Yediği gol, bütünüyle bir savunma hatası, maça, oyuna odaklanma sorunuydu. Bu kadro derinliği ile kalitesi lige tutunur. Tutunmalı da... Bahattin’in şut tercihlerini, biraz daha makul mesafelerde kullanması yerinde olur. İki haftalık kayıplar yaşamsal. Bandırma maçı bu bağlamda büyük önem kazanıyor. Morali yerinde bir Bandırma gelecek. Aman lütfen dikkat arkadaşlar!

Haberin Devamı

İsmail Özelçinler: Doğrusunu söylemek gerekirse, Manisaspor sahadan bir, hatta 3 puanla bile ayrılabilirdi. Ama futbol bu. Atan kazanıyor. İsmail Haktan ve Bahattin’in girdiği pozisyonlar önemliydi. Atamadılar ve oyunun kaderi değişti. Bu hafta konuk edecekleri Bandırmaspor maçı ise tek kelimeyle 6 puanlık maç. Rakibi Manisa’ya moralli gelecek. Manisaspor, oyuna iyi konsantre olur ve İsmail Haktan, Bahattin ve Savaş gününde olursa, beklenen 3 puan rahatlıkla gelir.

Mehmet Demirtaş: Manisaspor’un bu haftaki Bandırmaspor maçı hayati önem taşıyor. Göztepe yenilgisini unutup tam motivasyonla çıkmalılar sahaya. Fikstür çok zorlu ancak nasıl 2 haftada 10 gol bulduysalar ben inanıyorum Tarzan geri dönecektir ve bu ligde kalacaktır.