Gündem Saldırı anında kapıda düşen kişi Reina'nın ortağı çıktı!

Saldırı anında kapıda düşen kişi Reina'nın ortağı çıktı!

04.01.2017 - 16:25 | Son Güncellenme:

Teröristin ateş açarak geldiği sırada çitlerin üstünden atlamak isterken yuvarlanan gece kulübünün ortağı Ali Ünal, yaşananları anlattı: "O sırada saldırgan bana yetişmiş ve arkamdan da ateş etmiş. Sanıyorum bir 10-15 santimetre üzerimde mermi delikleri... Ben düşünce beni vurduğunu düşündü sanırım ve içeriye doğru yöneldi. Kendime geldiğinde arkadan içeriye girişini gördüm. Korkunçtu."

Saldırı anında kapıda düşen kişi Reinanın ortağı çıktı

Yeni yılın ilk saatinde Reina'yı kana bulayan terörist, gece kulübüne girerken kapının önünde bekleyenlere ateş açmıştı. Kamera kayıtlarında kapının önündeki çitten atlamaya çalışırken düşen kişi, Reina'nın ortağı Ali Ünal.

Haberin Devamı

BBC Türkçe'ye röportaj veren Ali Ünal, dışarıdaki silah sesini duyunca kaçmaya çalıştığını ancak ayağı takıldığı için yere yuvarlandığını anlattı. Teröristin kendisine ateş açtığını ancak düşünce öldüğünü sanıp bıraktığını belirten Ünal, yaşananları şu sözlerle aktardı:

"O gece 700 kişi vardı Reina'da ve çoğu insanlar depolarımıza, merdiven altlarımıza, diğer yazlık restoran kısmındaki mutfaklara saklanabildiler.

Reina'nın her tarafında farklı kapılar olduğu için, yazlık bir mekana açıldığı için insanlar kaçma fırsatı buldu. Yani dört bir yana kaçışan insanlar gittiği her yerden bir yere çıkma ihtimali buldu.

Reina'ya gittiğimde bir arkadaşım telefon açtı. Sırtımı kapıya yasladım ve telefonda konuşurken inanılmaz gürültüler duydum. Yani uçaksavar mermisi gibi dehşet verici! Zannettim ki havaifişek atılıyor bir yerden ve sesi bize geliyor.

Haberin Devamı

Bu sırada kapıda kaçışan arkadaşlarımızı gördüm ve kafamı uzattığımda yanımda bir soba ve o sobada patlayan mermileri hissettim.

O sırada saldırganın bana doğru geldiğini de görmedim. Kendimi bulunduğum yerin arkasındaki çitin üzerinden atıp içeri geçmeyi düşündüm ama ayağım takıldı, yere yuvarlandım. O sırada saldırgan bana yetişmiş ve arkamdan da sırtımdan da ateş etmiş. Sanıyorum bir 10-15 cm üzerimden mermi delikleri… Ben düşünce beni vurduğunu düşündü sanırım ve içeriye doğru yöneldi.

Kendime geldiğinde arkadan içeriye girişini gördüm. Korkunçtu. Çok üzgünüz."