Gündem Salkım'ın tanıklığı yeterli olmadı

Salkım'ın tanıklığı yeterli olmadı

30.09.2015 - 07:35 | Son Güncellenme:

Oyuncu-menajer Avşaroğlu'nun, evlilik dışı çocuk yüzünden tartıştığı sevgilisine hakaret ettiği iddiasıyla açılan dava sonuçlandı. Ünlü sanatçı Yeşim Salkım'ın tanıklık yaptığı Avşaroğlu, para cezasına çarptırıldı.

Salkımın tanıklığı yeterli olmadı

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım'ın menajerliğini de yapan oyuncu Gülden Avşaroğlu'nun, evlilik dışı çocuk yüzünden tartıştığı sevgilisine tehdit ve hakarette bulunduğu iddiasıyla açılan davada, Avşaroğlu sevgilisini tehdit suçundan beraat ederken hakaret suçundan mahkûm oldu. Sevgilisi Atakan Akdaş ile birlikte yaşayan Avşaroğlu, bu birliktelikten hamile kaldı. Ancak sevgilisi, çocuğun kendisinden olmadığını iddia ederek evi terk etti. Avşaroğlu, hamileliğinde kendisini yalnız bırakan Akdaş'ı savcılığa şikâyet etti. Akdaş ise Avşaroğlu'nun kendisine hakaret ve tehdit içerikli mesajlar attığını öne sürdü. Bunun üzerine Gülden Avşaroğlu'na "hakaret ve tehdit" iddiasıyla dava açılırken, Atakan Adaş ise "Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğü ihlal" ile suçlandı.

Haberin Devamı

KÜRTAJ İSTEDİ

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmanın ikinci celsesinde Yeşim Salkım, menajeri için tanıklık yaptı. Salkım duruşmada "İki tarafı da tanıyorum. Gülden hamile kaldığını öğrendikten sonra Atakan çocuğu kabul etmedi ve kürtaj istedi. Acı içinde olan Gülden, Atakan'a hakaret içerikli mesajlar atmıştır. Çok üzgündü" dedi. Karar duruşmasında Atakan Akdaş'ın üzerine atılı suçu işlediği sabit görülerek 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Avşaroğlu hakaret suçu kapsamında 500 TL para cezasına çarptırılarak tehdit suçundan beraat etti. Atakan Akdaş, hakkındaki hapis cezasına itiraz etti.

'ÇOCUĞU NÜFUSUMA GEÇİRDİM'

Atakan Akdaş dilekçesinde, Gülden Avşaroğlu'nun kendisine hamile olduğunu söylediğinde annesinin sinir krizi geçirdiğini ve hastaneye kaldırıldığını tüm bu olanlara rağmen sevgilisinin doğurduğu çocuğu doğar doğmaz nüfusuna geçirdiğini ileri sürdü. Akdaş, eski sevgilisi hakkında verilen adli para cezasının yetersiz olduğunu ve Avşaroğlu'nun sosyal medyadan kendisine hakaret ve tehditlerini sürdürdüğünü de belirtti.

Haberin Devamı

Kaynak: Sabah