Ege Şampiyon kızlar UEFA yolunda!

Şampiyon kızlar UEFA yolunda!

21.08.2017 - 04:02 | Son Güncellenme:

Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde üst üste 5. kez şampiyon olan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi eleme turuna katılmaya hak kazandı. İlk maç, yarın saat 16.00’da Gürcistan’da

Şampiyon kızlar UEFA yolunda

2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Kartepe’de tamamladığı kamp döneminin ardından UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları için hazır...
İlk maç Martve’yle
Çok iyi çalıştıklarını belirten Teknik Direktör Ali Alanç, “Biz iyi bir takımız. Kampta da sistemli bir çalışma gerçekleştirdik. Transfer ettiğimiz arkadaşlarımız takıma çabuk adapte oldular” dedi. Alanç, toplam 7 oyuncu transfer ettiklerini ve rakiplerini zorlayacak güçte bir kadro kurduklarını ifade etti. İlk maçlarını yarın Gürcü takımı Martve’yle oynayacaklarını belirten Alanç, “Hedefimiz, gruptan çıkmak. Bu bizim ilk maçımız. Futbol şansı da yanımızda olursa amacımıza ulaşırız” dedi.
‘İstikrar önemli’
Beş sezondur üst üste şampiyon olmalarının çalışma disiplinlerinde hiçbir değişikliğe neden olmadığını vurgulayan Teknik Direktör Alanç, “Bizim olduğumuz yerde rahatlık olmaz. Başarı hiçbir zaman bizde doymuşluk etkisi yaratmıyor. Futbolda sürekli başarı gerekir” şeklinde konuştu.
Maçlarını Atatürk Stadı’nın yan sahalarında oynayan takıma, Göztepe, Altınordu ve Karşıyaka taraftarlarının da destek verdiğini kaydeden Ali Alanç, “İzmir takımlarımız sayesinde taraftar sahibi olduk. Taraftar grubumuz var ama yeterli sayıda değil” dedi. Liglerin başlama tarihinin henüz belli olmadığını kaydeden Alanç, ön eleme turu için son hazırlıklarını tamamlayan Kadın Futbol Takımı’nın UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına konsantre olduğunu, oyuncuların da bu yıl gruptan çıkmayı çok istediğini ve bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi. Yönetim Kurulu üyelerine ve Başkan’a da teşekkür eden Alanç, “Başkanımız ve yöneticilerimiz, Türkiye’de kadın futbolunun iyi yerlere gelmesini istiyor. Bizler de İzmir’e gruptan çıkarak bir başarı daha hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.