Samsun Samsun'da Belediye Çalışmaları

Samsun'da Belediye Çalışmaları

15.09.2017 - 18:05 | Son Güncellenme:

.

Samsunda Belediye Çalışmaları

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Yaşanabilir bir Samsun için çalışıyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Yılmaz, Terme ilçesinde yapımı süren yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İlçeye bağlı Tutluk, Gölyazı ve Aybeder mahallelerine ait olan grup yollarının bitmesinin ardından ulaşım sorununun ortadan kalktığını belirten Yılmaz, kentin her noktasına hizmet götürdüklerini, sorunların çözüme kavuşması için gayret gösterdiklerini vurguladı.

Yılmaz, sadece şehir merkezinde çalışmalarının olmadığını 17 ilçede binin üzerinde mahallede çalışma yaptıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yaşanabilir bir Samsun için çalışıyoruz. Burada yaptığımız beton yol çalışması onlardan sadece birisi. Gölyazı, Tutluk ve Aybeder mahallelerini birbirine bağlayan ve belediyemizin sorumluluğunda olan 10 kilometrelik yolu bitirerek vatandaşlarımızın kullanımına açmış olmak bizleri sevindiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. Yaptığımız çalışmaların karşısında aldığımız dualar bizlere yetiyor. 2014 yılının Mart ayından bu yana bin 400 kilometre civarında beton yol yaptık. Bununla beraber betona uygun olmayan yerlerde asfalt çalışmaları yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. 5 bin kilometrelik yol ağımızı komple elden geçiriyoruz. Önceliğimiz her zaman nüfus yoğunluğu fazla olan ve acil olan yerlerdir. Bu yüzden yol sorunu olan vatandaşlarımızın sabrederek beklemelerini istiyoruz. En kısa zamanda bu sorunları halledeceğiz. "

Yazarlar