Samsun Samsun'dan Kısa Kısa

Samsun'dan Kısa Kısa

20.07.2018 - 16:44 | Son Güncellenme:

.

Samsundan Kısa Kısa

SAMSUN (AA) - Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ilçe merkezinde devam eden alt ve üstyapı çalışmalarını inceledi.

Haberin Devamı

Başkan Özbalcı, çalışmaları denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Özbalcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ladik Belediyesi ile SASKİ'ye bağlı ekiplerin aralıksız çalıştığını söyledi.

SASKİ ile koordineli şekilde çalışarak altyapısı tamamlanmamış tüm sokaklarda kanalizasyon ve su hatlarını yenilediklerini belirten Özbalcı, "Ardından ekiplerimiz üstyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başlıyor. İnşallah çok yakın zamanda Sanayi ve Akpınar mahallelerini besleyen su depolarımıza Yunak Suyu kaynak suyumuzu taşımış olacağız." dedi.

Özbalcı, Akpınar Mahallesi Atabey Caddesi, Koğa Mahallesi Derya Sokak ile Bahşi Mahallesi'ndeki Anafartarlar ve Selçuk sokaklarında yol yapım çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti.

Haberin Devamı

- Kıbrıs gazilerinden şehit annesine ziyaret

Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Harun Saat ile Kıbrıs gazileri, Kıbrıs Barış Harekatı'nda şehit olan Ali Rıza Karaoğlan'ın annesini ziyaret etti.

Saat ile gaziler, Ilıca Mahallesi'nde yaşayan şehit Karaoğlan'ın 100 yaşındaki annesi Hatice Karaoğlan'ı ziyaret etti.

Gaziler arasında bulunan ve şehit Karaoğlan ile aynı birlikte vatani görevini yapan Kıbrıs gazisi Hebil Elibol'u gören Hatice Karaoğlan, Elibol ile sohbet etti.

Saat, Kıbrıs Barış Harekatı'nın Türk'ün haksızlığa ve zulme karşı dik duruşunun göstergesi olduğunu vurgulayarak, "Kıbrıs Türklerinin can güvenliğini, ırz ve namusunu, hak ve hürriyetlerini korumak için her türlü fedakarlığı yapmış olan şehitlerimiz ile ebediyete intikal etmiş gazilerimize rahmet, hayatta olan gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum." dedi.