Teknoloji Samsung Galaxy C9 Pro Geliyor

Samsung Galaxy C9 Pro Geliyor

17.10.2016 - 15:53 | Son Güncellenme:

Samsung’un yeni modeli olan Galaxy C9’un tanıtılmasına kısa bir süre kalmışken, Samsung Galaxy C9 Pro geliyor haberi, Samsung severlerde bir beklenti yarattı.

Samsung Galaxy C9 Pro Geliyor

Samsung‘un sıkıntılı günler geçirdiği şu dönemde amiral gemisi telefonlara ihtiyacı olduğu aşkikar. Çünkü Galaxy S serisinin son mıodelinin şubat sonu görücüye çıkacağı kesinleşti. Bundan dolayı, Samsung Galaxy C9 Pro gibi güçlü bir telefon, bu boşluğu kısa süreliğine de olsa doldurabilir.

Haberin Devamı

Daha önce gelen bilgilerde, Galaxy C9’un 6¨ lik bir ekrana sahip olacağı belirtilmişti. C9 Pro’nun da aynı ekran boyutunu koruması bekleniyor. Ancak, Galaxy C9 modeli gücünü Snapdragon 652 yonga setinden alırken, Galaxy C9 Pro modeli, Snapdragon 821 gibi üst seviye bir işlemciye sahip olacak.

Böylece, Galaxy Note 7 modelinin rafa kaldırılmasından sonra üst seviye modellerinde bir boşluk oluşan Samsung’un, Galaxy S8 modeline kadar C9 Pro’yu amiral gemisi olarak konumlandırabileceğini söyleyebiliriz. Şu an, resmi bir bilgi olmadığı ve Samsung’un S7 ailesi için pazarlama kampanyaları hazırlandığı düşünülürse, Galaxy C9 Pro, Galaxy C9’un bazı detaylar ile güçlendirilmiş bir versiyonu da olabilir.

Haberin Devamı

Yazarlar