Teknoloji Samsung Galaxy Note 9'un satışa çıkacağı renk seçenekleri belli oldu

Samsung Galaxy Note 9'un satışa çıkacağı renk seçenekleri belli oldu

04.07.2018 - 10:05 | Son Güncellenme:

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'u, 9 Ağustos'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Galaxy Note 9, yerleşik kalem S Pen üzerinden ortaya çıkan kodlara göre beş farklı renk seçeneğiyle geliyor.

Samsung Galaxy Note 9un satışa çıkacağı renk seçenekleri belli oldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca gelen raporlar, Galaxy Note 9'un Note 8'inkiyle neredeyse aynı tasarıma sahip olacağına işaret ediyordu. Bunun dışında büyük iyileştirmelerle gelecek telefonda en çok dikkat çeken şey yepyeni S Pen. Bir Twitter hesabına göre, Galaxy Note 9, kullanıcıların fotoğraf çekmelerine veya medya oynatımını kontrol etmelerine olanak tanıyan "uzaktan kumanda özellikleri" olan bir S Pen ile birlikte geliyor.

Ancak tüm yenilikler sadece S Pen ile ilgili değil. Galaxy Note 9, yerleşik kalem S Pen üzerinden ortaya çıkan kodlara göre beş farklı renk seçeneğiyle geliyor.

Galaxy Club’ın raporuna göre, S Pen model kodlarının beşi ve bunlara karşılık gelen renkler şunlar:

  • EJ-PN960BBEGWW: Siyah
  • EJ-PN960BJEGWW: Gri
  • EJ-PN960BVEGWW: Menekşe / Mor
  • EJ-PN960BLEGWW: Mavi
  • EJ-PN960BAEGWW: Kahverengi

Samsung'un altın Galaxy Note 9'u çıkartacağına dair söylentiler de var. Bu liste kahverenginin piyasaya sürüldüğünde benzersiz bir renk çeşidi olacağını gösteriyor. SamMobile, Samsung'un daha önce Galaxy Note 2'nin yanı sıra İngiltere'deki Galaxy S6 için de kahverengi renk seçenekleri sunduğuna dikkat çekti.

Haberin Devamı

Elbette, bu bilginin yanlış olması ihtimali de var. Samsung, 9 Ağustos'ta New York'taki etkinlikte Galaxy Note 9'u açıklayacak.

Yazarlar