İzmir SANAT VE MEDYA DÜNYASI ÖZGÜR MİKROFON’DA

SANAT VE MEDYA DÜNYASI ÖZGÜR MİKROFON’DA

26.08.2014 - 15:31 | Son Güncellenme:

.

SANAT VE MEDYA DÜNYASI ÖZGÜR MİKROFON’DA

29 Ağustos-7 Eylül 2014 tarihleri arasında 83’üncü kez organize edilecek İzmir Enternasyonal Fuarı birbirinden değerli konukları ağırlayacak.
Fuar kapsamında Kültürpark içinde yer alan İzmir Sanat Merkezi’nin bahçesinde, ‘Özgür Mikrofon Söyleşileri’ düzenlenecek. Söyleşilerde sanat ve medya dünyasının değerli isimleri sevenleriyle buluşacak. Etkinlik 30 Ağustos - 5 Eylül 2014 tarihleri arasında saat 19.30’da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
Söyleşinin ilk konuğu 30 Ağustos Cumartesi günü “Türkiye’de Medya, İktidar ve Siyaset” konusuyla gazeteci ve televizyoncu İsmail Küçükkaya olacak. Etkinlik 31 Ağustos Pazar günü gazeteci, yazar Emre Kongar’ın“Türkiye’de Özgürlük Sorunu” söyleşisi ile devam edecek. 1 Eylül Pazartesi günü oyuncu Levent Üzümcü “Barışa Direnmek” ile yer alacak.
2 Eylül Salı günü konukları ise gazeteci, yazar, Barış Yarkadaş ile gazeteci, yazar ve tv programcısıGürkan Hacır “Medya ve Siyaset İlişkisi” konusuyla fuar ziyaretçisiyle buluşacak.
Özgür Mikrofon Söyleşileri, 4 Eylül Perşembe günü “Yüzüncü Yılında Türk Sineması” söyleşisi ile sinema oyuncusu Fikret Hakan, sinema eleştirmeni Atilla Dorsay,oyuncuGülsen Tuncer, yapımcı Necip Sarıcı ve yönetmen Engin Ayça’yıağırlayacak.
Söyleşi, 5 Eylül Cuma günü Show Radyo program yapımcısı Nihat Sırdar, Kanaltürk program yapımcısı, gazeteciCandaş Tolga Işık ve Show Radyo program sunucusu Güçlü Mete “Radyocuların Gündemi”söyleşisi ile sona erecek.