Ankara Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

09.11.2017 - 17:37 | Son Güncellenme:

.

Şanlıurfadan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (AA) - Birecik Kaymakamlığı, halk toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Perçi ile beraberindekiler Karşıkaya Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların taleplerini dinledi.

Perçi, mahalle yaşanan elektrik, su, yol sorunlarının çözümü konusunda ilgili kurumlara talimat verdi.

Halk toplantısının ardından Perçi, Mustafa Suphi Bozkan İlkokulunu ziyaret etti, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Perçi daha sonra aynı mahallede faaliyet gösteren briket ve beton fabrikasını ziyaret etti, fabrikanın yakınlarında evleri bulunan vatandaşların taleplerini dinledi.

Kaymakam Perçi'ye Birecik İlçe Emniyet Müdürü Levent Eker, Birecik İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Harun Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ve daire amirleri eşlik etti.

- "Asırlık Çınarlarımızın Gül Yüzleri Gülsün" Projesi

Haberin Devamı

Viranşehir Belediyesi tarafından başlatılan "Asırlık Çınarlarımızın Gül Yüzleri Gülsün" Projesi kapsamında yaşlılar ziyaret ediliyor.

Belediyenin beyaz masa çalışanları Hürriyet, Demirci, Cumhuriyet ve Teke mahallesinde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek içinde seccade, tesbih ve Kur'an-ı Kerim bulunan gül sepeti hediye etti.

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Şık, yaptığı açıklamada, asırlık çınar olarak gördükleri yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını almaya çalıştıklarını söyledi.

Proje ile amaçlarının yaşlılara yalnız olmadıklarını ve yanlarında olduklarını bilmelerini sağlamak olduğunu belirten Şık, "İlçemizde tespit ettiğimiz 227 büyüğümüz var. Fırsat buldukça kendilerini ziyaret ederek yalnız olmadıklarını bilmelerini sağladık." dedi.