Şanlıurfa ŞANLIURFA ECZACILAR ODASINDAN KAYMAKAM DR HUZEYFE CİTER’E ZİYARET?

ŞANLIURFA ECZACILAR ODASINDAN KAYMAKAM DR HUZEYFE CİTER’E ZİYARET?

30.08.2015 - 17:12 | Son Güncellenme:

.

ŞANLIURFA ECZACILAR ODASINDAN KAYMAKAM DR HUZEYFE CİTER’E ZİYARET

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Şanlıurfa Eczacılar Odası üyeleri Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Şanlıurfa Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şehsuvaroğlu, Viranşehir Eczacılar Temsilcisi Haşim Güneş, Eczacı Cahit Avu, Eczacı Ahmet Karakuş, Eczası Şefik Yorulmaz hazır bulundu.
İlçede faaliyet gösteren eczanelerin çalışma şartları ve sıkıntıları ile ilgili Kaymakam Citer’e bilgi veren Şanlıurfa Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şehsuvaroğlu, ilçedeki eczanelerin birlik içinde hareket ettiklerini belirtti. Viranşehir’de ikamet eden Suriyeliler ile Viranşehir AFAD çadır kentte kalan Suriyeli sığınmacıların daha ucuz ve yeterli miktarda ilaç ihtiyaçlarının giderilmesi içinde Kaymakamlık ile istişare ederek hareket ettiklerini kaydeden Şehsuvaroğlu, desteklerinden ötürü Kaymakam Dr Huzeyfe Citer’e teşekkür etti.
Ziyaretten çok memnun kaldığını belirten Kaymakam Dr Huzeyfe Citer, katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü.