Ege Sarıgöl, Melek öğretmene ağlıyor

Sarıgöl, Melek öğretmene ağlıyor

23.04.2017 - 05:12 | Son Güncellenme:

Geçirdiği kazanın ardından 10 gün süren yaşam savaşını kaybeden Melek Tunç’un öğrencileri, öğretmenlerinin masasını çiçeklerle donattı

Sarıgöl, Melek öğretmene ağlıyor

Manisa’nın Alaşehir İlçesi’nde otomobiliyle yaptığı kaza sonucu ağır yaralan ve kaldırıldığı hastanede 10 gün sonra yaşamını yitiren rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni Melek Tunç meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu. Öğrencileri tarafından masasına fotoğraflar, çiçek ve duygusal mektuplar konulan Melek öğretmenin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Karabük’e gönderildi. Ablasını ziyaret ettikten sonra Manisa Sarıgöl’deki evine dönen Melek Tunç direksiyonunun hakimiyetini kaybetti. Ağır yaralanan Tunç, Denizli Servergazi Hastanesi’ne kaldırıldı. 10 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Melek öğretmen doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Güler yüzlüydü

Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi’nde Melek öğretmenin görev yaptığı sınıfın kapısına Melek öğretmenin fotoğrafı ve öğrenci ve meslektaşlarının duygu ve düşüncelerinin yazılı olduğu notlar asılırken, masası çiçeklerle donatıldı. Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç, “ Genç meslektaşımız Melek Tunç göreve 5 yıl önce Sarıgöl’de başlamıştı. Öğretmen arkadaşları ve öğrencileri arasında çok seviliyordu. Güler yüzünü hiç unutmayacağız” dedi.