Gündem Şarkıcı sahnede infaz edildi

Şarkıcı sahnede infaz edildi

25.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’da türkü barda ‘Selim Serhed’ ismiyle sahne alan 32 yaşındaki Abdülselam Atmaca, eğlenmeye gelen bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Şarkıcı sahnede infaz edildi

Olay, perşembe gecesi 02.30’da Avcılar Ambarlı Mahallesi’nde Ezgi Türkü Evi’nde gerçekleşti. İdris Ünver, biri nişanlısı, 3 kadınla birlikte eğlenmek için türkü bara gitti. Ünver, yanındaki kızlardan birine türkü söyleyen Abdulselam Atmaca’nın laf attığını ileri sürdü. Bu nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada Ünver bıçakla Atmaca’ya saldırdı. Aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Atmaca kaldırıldığı hastanede öldü.

Haberin Devamı

‘Kız meselesi’ yüzünden öldü

Polise teslim olan Ünver tutuklandı. Ünver’in kız arkadaşları ise ifadelerinde Atmaca’nın barda kendilerine sürekli sözlü tacizde bulunduğunu, lavoboya giderken sıkıştırdığını öne sürdü. Selim Serhed’in ölüm haberini sosyal medyada hesabından ilk duyuran ses sanatçısı arkadaşı Okan Akay, Serhed’in ölümü ile ilgili Milliyet’e şu açıklamalarda bulundu:

“Kürtçe şarkı söylediği için öldürüldüğü iddia ediliyor. Eğer öyleyse, bu çok üzücü bir ölümdür” dedi. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada ise Atmaca ile Ünver’in “kız meselesi” yüzünden kavga ettiği belirtildi.