Ege Savasan kaf kaf

Savasan kaf kaf

17.03.2017 - 05:19 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz hafta İnegölspor deplasmanından aldığı 1 puanla Play Off potasına giren yeşil kırmızılılar evinde ağırladığı lider Gümüşhanespor’u 3-0 gibi farklı bir skorla yenerek ilk 5’teki yerini korudu

Savasan kaf kaf

Bülent Buda: İnegöl’den puanla dönüp üstüne birde lideri 3 farkla devirmek harika. Can Erdem’in gol gösterisiyle oynama iştahı tam bir profesyonel olmanın göstergesi.

Haberin Devamı

YALNIZ DEĞİLSİNİZ

Yine diğer bir deneyimli Mustafa Aşan’ın çevresine ilham veren, hırslandıran yapısıda her türlü övgüye değer. Karşıyaka adım adım Play Off’a gidiyor. Bu süreçte Atilla Güneş ve arkadaşlarıyla takımın arkasına geçmek önemli. Onlara kendilerinin yalnız olmadığını hissetirmek Karşıyakalıların ödevidir.

Fatih Tanfer: Gümüşhanespor’u 3-0 gibi skorla yenerek semtin çocukları başarılarına bir yenisini daha eklediler. 1. takımın direk çıkacağı, diğer dört takımın Play Off oynayacağı düşünülürse, Gümüşhanespor’un da puan avantajı olduğu göz önüne alınırsa Karşıyaka, Hatay, Kastamonu, Niğde BLD. ve Menemen BLD. müthiş bir yarışın içindeler. Heyecan gerçekten dorukta. Karşıyaka’nın en büyük avantajı tüm futbolcuları mücadele ediyor. Öncelikli hedef ilk 5’e kalıp Play Off oynamalıdır.

Haberin Devamı

İsmail Özelçinler: Karşıyaka inatla ve istikrarla Play Off mücadelesini sürdürüyor. Bu Karşıyaka, deneyimli ve genç futbolcularıyla her türlü soruna ve olumsuz tabloya karşın, sahada yürekten mücadele ediyor. Camia kenetlenirse Karşıyaka Play Off’a da kalır, bir üst lige de çıkar.

Destek zamanı

Mehmet Demirtaş: Helal olsun bu gençlere. Sezon başından itibaren yaşadıkları her türlü sorunlara rağmen çıkıp aslanlar gibi savaşarak mücadele ediyorlar. Lideri 3 golle devirerek biz daha bitti demedik dediler. Şimdi sıra Karşıyakalılarda kalan 7 haftada takımlarını daha fazla desteklemeliler.

Savasan kaf kaf