Teknoloji Sayısal Loto 21 Haziran Sonuçları - 2014 (MPİ Sayısal Loto Sonuçları)

Sayısal Loto 21 Haziran Sonuçları - 2014 (MPİ Sayısal Loto Sonuçları)

21.06.2014 - 23:46 | Son Güncellenme:

Sayısal Loto Sonuçları, Milli Piyango İdaresi'nin yaptığı çekiliş sonucunda Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Sayısal Loto Sonuçları'na göre bu haftanın kazanan numaraları hangileri oldu ? Sayısal Loto Sonuçları'na göre büyük ikramiye ne kadar oldu? Sayısal Loto hangi ilimize çıktı? Sayısal Loto sonuçları'na göre ne kadar ikramiye dağıtıldı. Sayısal Loto 21 Haziran Sonuçları Sayısal Loto haricindeki diğer Milli Piyango oyunları hakkında tüm bilgiler de Milliyet.com.tr'de. Sayısal Loto sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız. (Sayısal Loto Sonuçları)

Sayısal Loto 21 Haziran Sonuçları - 2014 (MPİ Sayısal Loto Sonuçları)

Sayısal Loto Sonuçları, Milli Piyango İdaresi'nin yaptığı çekiliş sonucunda Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Sayısal Loto Sonuçları'na göre bu haftanın kazanan numaraları hangileri oldu ? Sayısal Loto Sonuçları'na göre büyük ikramiye ne kadar oldu? Sayısal Loto hangi ilimize çıktı? Sayısal Loto sonuçları'na göre ne kadar ikramiye dağıtıldı. Sayısal Loto 21 Haziran Sonuçları Sayısal Loto haricindeki diğer Milli Piyango oyunları hakkında tüm bilgiler de Milliyet.com.tr'de. Sayısal Loto sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız. (Sayısal Loto Sonuçları)

Haberin Devamı

Sayısal Loto 21 Haziran Sonuçları

Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı.

Milli Piyango İdaresince düzenlenen Sayısal Loto'nun 919. hafta çekilişinde kazandıran numaralar 4, 12, 14, 18, 40 ve 49 olarak belirlendi.

Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi, 3 milyon 45 bin 747 lira 95 kuruş ikramiye kazandı kazandı.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, çekilişte 5 bilen 175 kişi, 3 bin 851 lira 50'şer kuruş, 4 bilen 10 bin 211 kişi, 50 lira 15 kuruş, 3 bilen 196 bin 600 kişi ise 7 lira 25'er kuruş ikramiye alacak.

Çekilişte, 5 milyon 657 bin 192 lira 10 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Büyük ikramiye kazanan talihli kuponunu, Antalya Konyaaltı'ndaki bayiden yatırdı.

Hasılattan KDV olarak 1 milyon 675 bin 640 lira 90 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 936 bin 1 lira 61 kuruş kamuya aktarılacak..

Haberin Devamı

Sayısal Loto 21 Haziran Sonuçları - 2014 (MPİ Sayısal Loto Sonuçları)

SAYISAL LOTO 14 HAZİRAN SONUÇLARI

Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı. Kazandıran numaralar 7, 22, 25, 27, 42 ve 49 olarak belirlendi.
Milli Piyango İdaresince düzenlenen Sayısal Loto'nun 918. hafta çekilişinde kazandıran numaralar 7, 22, 25, 27, 42 ve 49 olarak belirlendi.
Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen kimse çıkmayınca büyük ikramiye haftaya devretti.
Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, çekilişte 5 bilen 157 kişi 3 bin 866 lira 80 kuruş, 4 bilen 9 bin 746 kişi 47 lira, 3 bilen 179 bin 335 kişi ise 7 lira 20 kuruş ikramiye alacak.
Sayısal Loto 21 Haziran Sonuçları - 2014 (MPİ Sayısal Loto Sonuçları)



Aşağıdaki vermiş olduğumuz linkten Sayısal Lotonun daha önceki çekiliş sonuçlarına ulaşabilir, Sayısal Loto 14 Haziran kuponunuzu sorgulayalabilirsiniz... Sayısal Loto 14 Haziran çekilişinde hangi numaralara büyük ikramiye çıktı? Sayısal Loto Milli Piyango ile eş zamanlı olarak aşağıda yer almaktadır...

SAYISAL LOTO 14 Haziran ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ>>>

Sayısal Loto'da devir işlemleri

Sayısal Loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine Sayısal Loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Sayısal Loto oyun planında dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.


7 HAZİRAN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

7 Haziran Çekiliş Sonuçları (Sayısal Loto) Haziran ayının ilk Sayısal Loto Sonuçları için Sayısal Loto kuponu oynayanların beklediği Sayısal Loto Sonuçları açıklandı. Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı. 7 Haziran 2014 Cumartesi çekiliş sonuçları burada. Sayısal lotoda hangi rakamlar çıktı? Kaç kişi 6 bildi? Rakamlar neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde. MPİ Sayısal Loto 7 Haziran Çekiliş Sonuçları (Sayısal Loto Sonucu - 07.06.2014)

Sayısal Loto Sonuçları açıklandı.Sayısal Loto Sonuçları Milli Piyango'nun sitesi ile aynı anda bugun.com.tr'de. Sayısal Loto Sonuçlarına göre büyük ikramiye kazandıran numaralar belli oldu. Sayısal Loto Sonuçlarının tüm detayları haberimizde.

Milli Piyango Sayısal Loto 7 Haziran 2014 Cumartesi tarihli çekilişinde şanslı numaralar 04, 15, 27, 30, 32 ve 43 olarak belirlendi. Bu hafta 1 kişi 6 rakamı tuttururken, 299 kişi ise 5 rakamı bilerek ikramiyeyi bölüştü.
6 bilen kişi sayısı: 1
5 bilen kişi sayısı: 299
4 bilen kişi sayısı: 10.995
3 bilen kişi sayısı: 189.480

Sayısal Loto 21 Haziran Sonuçları - 2014 (MPİ Sayısal Loto Sonuçları)

Sayısal Lotoda En Çok Çıkan Numaralar

Son beş yıldaki Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına dair yaptığı çalışmada da Sayısal Loto'da en çok çıkan sayıları 6, 14, 16, 20, 27, 38; en az çıkanları ise 23, 31, 33, 42 ve 48 olarak belirlemiş.
Bu sayılardan 27, tam 44 çekilişte küreden düşmüş. 9 hafta 3; 3 hafta da 4 ardışık sayı çekilmiş.

Sayısal Loto Çekiliş Bilgileri

On Numara, Şans Topu, Süper Loto 6/54 ve Sayısal Loto 6/49 Çekilişleri, İdaremizin Kızılay binasında bulunan Çekiliş Salonunda yapılmaktadır. Sayısal oyunlardan; On Numara Çekilişi Pazartesi günleri, Şans Topu Çekilişi Çarşamba günleri, Süper Loto 6/54 Çekilişi Perşembe günleri, Sayısal Loto 6/49 Çekilişi Cumartesi günleri yapılmaya devam edilmekte olup, saat 21.10 sularında Noter ve Çekiliş Heyeti huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilmektedir.

Sayısal Loto Oynanma Saatleri

Milli Piyango İdaresince oynatılan Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu ve On Numara oyunlarının kendi çekiliş günlerinde satışa kapatılma saatleri; yaz-kış saati farklılıklarını gözetmeksizin, 26 Mart 2012 tarihinden itibaren 21:00 olarak belirlenmiştir. Diğer günlerde ise kapatılma saati önceden de olduğu gibi 23.00 'dür.

Sayısal Loto Nedir? Sayısal Loto Nasıl Oynanır?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto, katılımcıların 1'den 49'a kadar olan sayılar içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca"oyun"olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Sayısal Loto çekilişinde diğer şans oyunlarında olduğu gibi özel çekiliş küreleri kullanılır. Sayısal Loto'da çekilişler Milli Piyango İdaresi'nce belirlenecek gün ve saatte (her cumartesi 21.30 ) gerçekleştirilir.

Sayısal Loto'da ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen Şubeler yükümlüdür.
İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sayısal Loto Kuponu
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal Lotoda Devir Nasıl Olur?
Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine Sayısal Loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri, (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden, (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden, (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.