Ekonomi Seferberliğe bir yıl ücretsiz alo desteği

Seferberliğe bir yıl ücretsiz alo desteği

10.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vodafone, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısından sonra kayıtlı istihdamı artırmak hedefiyle başlatılan istihdam seferberliği kapsamında yeni personel alan KOBİ’lere iletişim desteği sağlayacak. Türkiye İhracatçılar Meclisi işbirliği ile hayata geçirilen kampanya kapsamında KOBİ’lerin yeni istihdam ettikleri çalışanlarına bir yıl boyunca iletişim desteği verilecek.

Seferberliğe bir yıl ücretsiz alo desteği

KOBİ’lerin istihdam seferberliği kapsamında işe aldıkları ve SGK belgesi olan çalışanlarını kapsayan kampanya, 1 yıl boyunca devam edecek. Dönüşen Tarife ile tarifedeki her 1 dakika 1 MB olarak mobil internete dönüştürülebiliyor. Tarife içeriğini ister dakika, ister internet olarak kullanabilecek KOBİ’ler, iletişim maliyetlerinde ek bir masraf yaratmadan tüm çalışanlarının gerektiğinde internet kullanabilmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

İletişim ihtiyacı

Türkiye ekonomisinin yüzde 95’ini oluşturan KOBİ’lere istihdam seferberliği kapsamında önemli bir rol düştüğünü belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, “KOBİ’lerin işe yeni başlayan çalışanlarının iletişim ihtiyaçlarını bir sene boyunca ücretsiz karşılayarak, en önemli gider kalemlerinden iletişim giderlerinde önemli bir destek sağlamayı ve nakit akışı yönetimlerini bir nebze de olsa rahatlatmayı amaçlıyoruz. Nihai amacımız, sağladığımız bu destek ile daha fazla KOBİ’nin istihdam seferberliğinde varlığını artırmasına vesile olup ülkemiz ekonomisindeki katma değerin yükselmesine katkıda bulunabilmek” dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ise, “İstihdam seferberliğinde KOBİ’lerimize çok önemli görev düşüyor. TİM olarak biz de bu seferberlikte üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.