Manisa ŞEHİT MEZARI AÇILACAK MI?

ŞEHİT MEZARI AÇILACAK MI?

29.09.2015 - 20:01 | Son Güncellenme:

.

ŞEHİT MEZARI AÇILACAK MI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, geçtiğimiz günlerde bir gazeteye açıklama yapan terör örgütü liderlerinden Murat Karayılan’ın şehit uzman çavuş Tolga Artuk’un cenazesi elimizde açıklamasına sert tepki gösterdi. Türkiye Cumhuriyeti devletinin asla yalan söylemeyeceğini vurgulayan Özdağ, şehit mezarının açılarak naaşın aileye gösterileceğini söyledi.
AK Parti Manisa İl Teşkilatı tarafından milletvekili aday tanıtım toplantısı Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Alperen Ocakları Derneği’nin de destek verdiği aday tanıtım toplantısı adeta şölen havasında gerçekleşti.
MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITILDI
1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimde AK Parti’nin Manisa’dan milletvekili adayı gösterdiği 9 isim sırasıyla tanıtıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili ve Manisa 1. sıra milletvekili adayı Selçuk Özdağ, 2. sıra adayı Recai Berber, 3. sıra adayı Uğur Aydemir, 4. sıra adayı Murat Baybatur, 5. sıra adayı İsmail Bilen, 6. sıra adayı Güzide İçen Kasap, 7. sıra adayı Ergün Karaoğlu, 8. sıra adayı Ozan Erdem ve 9. sıra adayı Nevzat Büküm partililere hitaben yaptıkları konuşmalarda salonu coşturdular.
AYDIN DOĞAN’A YÜKLENDİ
Selçuk Özdağ konuşmasında, şunları kaydetti: “Aydın Doğan Sayın Cumhurbaşkanı’na mektup yazıyor. Ben böyle bir şey söylemedim diyor. ’Ben Kelkitliyim Kelkit’in yiğit evlatları vardır.’ diyor. Doğru Kelkit’in yiğit evlatları var da acaba Kelkitli kabul ediyor mu seni o yiğitler? Ama Kasımpaşalılar Recep Tayyip Erdoğan’ı Kasımpaşalı kabul ediyor. Aydın Doğan’a dün akşam bir cevap verdim. Aydın Doğan’la Muhsin Yazıcıoğlu da görüşmüştü. Nerede? Eski Efes Otel’de. 24 Mart 1997’de. O zamanlar gazeteler önümüzde engel, yayınlamıyorlar. Arkadaşlarımız buluşturmuşlar Aydın Doğan’ın ifadesi aynen şöyle kendi sesiyle de yayınlandı, Aydın Doğan hadi cevap versene niye cevap vermiyorsun? Aydın Doğan Muhsin Yazıcıoğlu’na diyor ki ’Bize yardımcı olmuyorsun.’ Yazıcıoğlu, ’Nasıl yardımcı olacağım size?’, Aydın Doğan ’RTÜK yasası meclise giriyor.’ Yani nedir RTÜK yasası? ’Türkiye’de medya patronları özelleştirme ihalelerine ancak yüzde 20 olarak girebilirler.’ ’Bu yasayı değiştir senin önünü açalım.’ diyor. Yazıcıoğlu, ’Hayır. Değiştiremem. Ahlaki değil. Etik değil. Benim 8 milletvekilim var. Erbakan Başbakan, Çiller Başbakan onlarla görüşeceksin’ ve bu yasa meclise geldiği zaman hem Refah Partisi’nin milletvekilleri hem Doğru Yol Partisi’nin milletvekilleri hem de o zaman Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları ret oyu verdiler. Kabul etmediler. Ama o zaman mecliste olan hem DSP’nin hem de MHP’nin milletvekilleri ’evet’ oyu verdiler. Kim demokrasiden yana? Vesayetçiler böyle yapıyorlardı. Milliyetçiler, Alperenler, Ülkücüler dediler ki; ’Devlet Bahçeli AK Parti’yle koalisyon yapmıyorsan bizi hükümetle tanıştırmıyorsan hep bizi muhalefete mahkum ediyorsan biz de ilk genel seçimde AK Parti’yle sandıkta koalisyon yapacağız’ dediler."
BAHÇELİ’Yİ, AHMET NECDET SEZER VE ECEVİT ÜZERİNDEN ELEŞTİRDİ
Konuşmasının devamında Devlet Bahçeli’ye yüklenen Özdağ, “Sayın Bahçeli senin bir hesabın varsa Allah’ın da bir hesabı vardır. Sayın Bahçeli, Tuğrul Türkeş bu oyunu bozdu, Yalçın Topçu bu oyunu bozdu. Dedi ki ‘hayır biz Anayasa gereği HDP’li iki bakan aramızda olabilir ama MHP’den de Tuğrul Türkeş burada.’ Eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Yalçın Topçu da Kültür ve Turizm Bakanı olarak burada. Böylece onların oyunu bozuldu. Bize diyorlardı ki ‘4 şey istiyoruz sizden’ hepsi yanlış. Yalan demeyeceğim ama yanlış. Bir, ‘Anayasanın ilk dört maddesi değişmesin’ diyor Sayın Devlet Bahçeli. Kim değiştirmek istiyor Allah aşkına, kim Sayın Bahçeli? Hiç kimsenin buna gücü yetmez. ‘Recep Tayyip Erdoğan, Anayasal sınırlarına çekilsin’ diyor. Ey Devlet Bahçeli, günde 3 paket sigara içen adam, Ecevit’in karşısında sigara içmiyordu. Ecevit’in karşısında ayak ayak üstüne atmıyordun. ‘Ne yapalım yani omzumuz düşük mü gezelim?’ diyordun. Ahmet Necdet Sezer de Cumhurbaşkanıydı. ‘Türk’ün töresinde daima büyüklere saygı vardır, devlet adamlarına saygı vardır’ diyordun. Ey Bahçeli, Ecevit’e gösterdiğin saygıyı Ahmet Davutoğlu’na neden göstermiyorsun, neyi eksik Davutoğlu’nun? Sen Ahmet Necdet Sezer’e gösterdiğin saygıyı; TKP’lileri, Dev-Solcuları, Dev-Yolcuları hasta diye tahliye etti, sonra onlar militanlık yaparken yakalandılar. Öyle bir adama saygı gösteriyorsun da Recep Tayyip Erdoğan’a niye saygı göstermiyorsun?” diye konuştu.
“EĞER TATMİN OLMAZLARSA DNA’SINI DA YAPACAĞIZ”
Terör örgütü liderlerinden Murat Karayılan’ın, Dağlıca’da şehit olan Turgutlulu Tolga Artuğ’un cenazesinin kendilerinde olduğu iddiaları hakkında konuşan Özdağ, “Bunlar uşak kardeşlerim. Dün de bir açıklama yapmış. Cumhuriyet Gazetesi hemen atlamış. Turgutlu’dan bir kardeşimiz şehit edildi Dağlıca’da biliyorsunuz. Orada Tolga Artuğ diye bir kardeşimiz. Karayılan’ın demecini veriyor. Orada 16’dan fazla asker ölmüş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti saklıyormuş. Allah aşkına Manisalılar, evladınız asker olsa biraz haber alamazsanız sokağa çıkmaz mısınız, sormaz mısınız ‘benim oğlum nerede’ diye? Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı haşa ahmak mı? Abdullah Öcalan gibi adamlar, Karayılan gibi adamlar akıllı da bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütün insanları çok ferasetli insanlar . Güya o çocuğun, o kardeşimizin naaşı ellerindeymiş. Ben hemen Genelkurmay ile görüştüm. Milli Savunma Bakanı ile görüştüm. Şu anda 3 kişi yola çıktılar. Buraya geliyorlar. O kardeşimizin naaşı sağlamdır. Onu gösterecekler aileye. Eğer tatmin olmazlarsa DNA’sını da yapacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti asla yalan söylemez artık kardeşlerim. 90’ların cumhuriyeti değil” dedi.