Tatil Şehrin kalbinde resort keyfi yaşayın

Şehrin kalbinde resort keyfi yaşayın

26.02.2016 - 18:09 | Son Güncellenme:

Şehrin kalbinde resort keyfi yaşayabileceğiniz Sentinus Spa & Wellness’da özel Türk hamamı, Spa ve spor olanakları sizi bekliyor.

Şehrin kalbinde resort keyfi yaşayın

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, sağlıklı yaşam merkeziyle de konuklarına üst düzey bir rahatlama deneyimi sunuyor. Dinginliğin ve huzurun dünyasını keşfedeceğiniz Sentinus Wellness & Spa’da dünyanın farklı bölgelerinden 50’den fazla özel masaj paketi, cilt bakımı, vücut terapi bakımları ve geleneksel Türk hamamı uygulamaları sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Yavaş ve ritmik hareketlerle kasları gevşeterek rahatlatan Anti-Stress masajıyla yoğun temponuzun vücudunuzda bıraktığı olumsuz etkilerden arının. Osmanlı mimarisi esintili yenilenen Türk hamamında kese ve köpük masajı, cilt bakımı, ayak masajı, aromaterapi ve masajdan oluşan 80 dakikalık Özel Osmanlı Bakım paketiyle ise 390 TL’ye bedeninizdeki ve ruhunuzdaki canlanmayı hissedeceksiniz.

Hilton İstanbul Bosphorus Sağlık Kulübü ise kapalı ve açık havuzu, jakuzisi, kar çeşmesi, sauna ve buhar odası, tenis ve squash kortları ve 1 km’lik açık alan koşu parkuruyla misafirlerini ağırlıyor. Şehrin merkezindeki en büyük beş yıldızlı otel havuzuna sahip olan Hilton İstanbul Bosphorus, şehirde rahat bir nefes almak isteyenler için ideal bir ortam sunuyor.