Gündem Şehrin Melekleri 1. bölümü ile ekrana kilitledi-izle

Şehrin Melekleri 1. bölümü ile ekrana kilitledi-izle

17.08.2015 - 15:26 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarında yepyeni bir dizi başladı. Şehrin Melekleri hikayesi ve kadrosuyla büyük ilgi gördü. Dün akşam 1. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Şehrin Melekleri ilk bölümde yaşananlar haberimizde.

Şehrin Melekleri 1. bölümü ile ekrana kilitledi-izle

İstanbul’da halk arasında İstanbul emniyetinin başarısızlığına dair oluşan kanaat; emniyet mensuplarını, suçun kalbine inecek genç bir ekip kurmaya iter. Bunun için emniyetin efsane amirlerinden Fırtına Cemal görevlendirilir. Cemal, kural tanımaz ama yetenekli genç polisleri ekibine toplar. İstanbul’un masumiyetini çalanlar, şehri kan ve korkuya boğanlar için hiçbir şey eskisi kadar kolay olmayacaktır artık.

Haberin Devamı

Cemal ve ekibi masum halkın koruyucu melekleri olmaya, güzeller güzeli İstanbul’a sahip çıkmaya canları pahasına yemin etmişlerdir. “Şehrin Melekleri” suça karşı adalet, şiddete karşı şefkat, ihanete karşı bağlılıkla mücadele eden büyük bir efsaneye dönüşeceklerdir. Şehrin Melekleri, dün akşam ilk bölümü ile ekrana geldi.

ŞEHRİN MELEKLERİ 1. BÖLÜM TAMAMINI İZLE

OYUNCU KADROSU

Cemal Tibet

Cenk Ertan

Cemal emniyetin asayiş, narkotik, organize suçlar, cinayet büro gibi bir çok kilit noktasında görev yapmış, her birimde olağanüstü başarılara imza atmış bir emniyet amiridir. Cemal 15 gün önce malulen emeklilik için dilekçesini vermiş ve inzivaya çekilmiştir. Cemal, malulen emekli olacağı sırada, özel ekibi kurması için teklif gelir. Başta teklifi reddeden Cemal, eski amiri ve idolü olan Adil devreye girince, görevi kabul eder. Fırat, İdil, Ertan, Mirza ve Aslıhan’dan oluşan ekibi kurar.

Haberin Devamı

Gürkan Akad

Ümit Kantarcılar

27 yaşında. Organize Suçlarla Mücadele Birimi’nde Başkomiser. Adil’in suikast emrini veren, İstanbul’daki suç odaklarının tepesinde yer alan, işadamı kisvesiyle karanlık işlerini gizleyen, mafya lideri Bedirhan Kuloğlu’nun emniyet içindeki bir numaralı köstebeği.

Fırat Ünver

Yiğit Dikmen

Fırat, hırçın ve kural tanımaz yapısının yanı sıra olağanüstü yetenekli bir polistir. Prosedürü birçok kez çiğneyince, hakkında bir sürü mesleki soruşturma açılmış, iki kez rütbesi düşürülmüş ve Van’da bir mahalle karakoluna, karakol polisi olarak sürülmüştür.

İdil Gündoğan

Nilay Cafer

Adil Müdür’ün kızı olan İdil, akademiyi birincilikle bitirmiş, özelikle mesleğin hukuki kısmını çok iyi bilen, iyi silah kullanan, ve görsel hafızası muhteşem olan yetenekli bir polistir. Bir süredir Organize Suçlarda Baş komiser olarak çalışan Gürkan Akad’la beraber çalışmaktadır.

Aslıhan Aydın

Buse Varol

Aslıhan, başarı üstüne başarı kazanan genç bir polistir. 2 yıl önce akademiden mezun olmuştur. Kürtçe, Zazaca, Gürcüce, Lazca gibi birçok etnik dili konuşabilmektedir. Yakın dövüş savunma ve saldırı sanatlarında çok yeteneklidir.

Haberin Devamı

Mirza Selimoğlu

Arda Hacıoğlu

Mirza polis akademisinde kayıt masasında görevlidir. Sıradan ve sıkıcı bir işi vardır. Polis Akademisi’nde görev yaptığı yıllarda tanıdığı Mirza’nın olağanüstü yetenekli bir hacker olduğunu bilen Cemal, hiç tereddüt etmeden Mirza’yı da ekibe katmak için harekete geçer.

Ertan Höyükçü

İsmail Volkan Akçaalan

Ertan, narkotiğin gizli polisi olarak uyuşturucu kokusu aldığı her yere tebdili kıyafet giren, sempatisi ve oyunculuk yeteneği ile bir çok uyuşturucu tacirinin yanına kadar sokulup, onların yakalanmasını sağlayan, işini çok iyi yapan bir polistir.

Adil Gündoğan

Yavuz Pekdiker

Adil, Cemal’in usta ve idol olarak gördüğü, bildiği her şeyi öğreten, yıllarca beraber çalıştığı amiridir.

Bedirhan Kurtoğlu

Ünal Silver

55 yaşında. Banka ve finans kurumları sahibi ünlü bir işadamı. İşadamı kisvesi altında, mafyatik ilişkilerin olduğu karanlık dünyanın en önemli ismi. Beş yıl önce emniyet amiri Adil Gündoğan’a yapılan suikastın emrini veren kişi.

Leyla Kurtoğlu

Haberin Devamı

Tuğçe Karabacak

43 yaşında. Bedirhan’ın kardeşi. Cemal’in eski sevgilisi. Finans ve marketing uzmanı. İyi eğitimli. Cemal’le ayrıldıktan sonra abisinin mecbur kılması üzerine Kurtoğlu Holding’in yönetim kurulu başkanlığına geçmiş ve Bedirhan’ın yasal ve yasadışı para akışının kontrolünü yönetmeye başlamış.

Ceylin Duru Güney

Ayça Aras

23 yaşında. Güzel, sevimli ve hareketli bir kız. Gazetecilik mezunu. Fox TV’de stajyer muhabir olarak çalışırken tesadüf eseri yaptığı ‘Pazar yeri cinayeti’ haberi ile terfi ettirilerek polis muhabiri olur.