Gündem Seksenler 158. bölümde mahallede yangın vardı-izle

Seksenler 158. bölümde mahallede yangın vardı-izle

28.05.2015 - 13:54 | Son Güncellenme:

TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler'de dün akşam yer yerinden oynadı. Eğlenceli ve heyecan dolu olayların yaşandığı Seksenler'de bu hafta mahallede yangın çıktı. Bekir'in evi yangında kül olunca duygusal anlar yaşandı. İşte Seksenler son bölüm ve detaylar..

Seksenler 158. bölümde mahallede yangın vardı-izle

Çınaraltı Mahallesinde Yangın Var!

Haberin Devamı

Çınaraltı mahallesinde yangın çıkmış, Bekçi Bekir’in evi yanmıştır. Evinin yandığını öğrenen Bekir, bir koşu yangının olduğu alana gitse de, ne yazık ki çok geçtir.

SEKSENLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bekir’in evi, eşyaları kül olmuştur. Bu duruma çok üzülen Bekir’in yardımına mahalleli koşar. Tüm mahalle birlik olup, Bekir’e eşya toplamaya karar verince duygusal anlar yaşanır.

Son zamanlarda yaşadığı olaylardan etkilenen Nazlı’nın dersleri çok kötüdür. Sınavları kötü geçmekte, Nazlı adeta sınıfta kalmak üzeredir. Tüm aile Nazlı’nın okulu bitirmesini beklerken, Nazlı’nın bu duruma acil bir çözüm bulması gerekmektedir.

Nazlı okuldan çalışkan bir arkadaşını ders çalıştırması için eve davet eder. Gelen kız mahallede Ergun’u görünce ilk görüşte aşık olur. Bunu anlayan Nazlı’nın tepkisi merak konusudur…

Haberin Devamı

Seksenler yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'de TRT 1'de..

SEKSENLER 158. BÖLÜM FRAGMANI