Gündem Seksenler 168. bölümde evlilik heyecanı!-izle

Seksenler 168. bölümde evlilik heyecanı!-izle

12.11.2015 - 16:08 | Son Güncellenme:

TRT1'in sevilen dizisi Seksenler 168. bölümde heyecan doruktaydı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Seksenler son bölümde Nazlı ve Ergun'un evlenmesi için bir şart gerekiyordu. Seksenler son bölüm ve detayları haberimizde.

Seksenler 168. bölümde evlilik heyecanı-izle

Gülden ve Ahmet’ten Bebek Müjdesi!Bir süredir evlilikleri kötü giden Ahmet ve Gülden’den bebek müjdesi geldi! Gülden hamile olduğunun haberini önce annesine verdi.

Haberin Devamı

SEKSENLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gülden’in, bebek heyecanını Ahmet’le paylaşıp, paylaşmayacağı merak konusudur. Öte yandan Fehmi, Ergun ve Nazlı’nın evlenmesine izin verir. Bu haberle büyük bir sevinç yaşayan Ergun ve Nazlı’yı evlilik heyecanı sarmıştır. Ancak Fehmi’nin öncelikle bir şartı vardır.

Ergun ve Nazlı, Fehmi’nin şartını yerine getirebilecek midir?

SEKSENLER 168. BÖLÜM FRAGMANI

SEKSENLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ergun, Nazlı ile Evlenmek İstediğini Söylüyor!Hastalığı sebebiyle bir süredir Rukiye ve Fehmi’nin evinde misafir olarak kalan Ergun, Nazlı ile gün geçtikçe daha fazla yakınlaşmakta, ikilinin aşkı daha da büyümektedir. Ancak aralarında büyük bir engel vardır.

Nazlı’ya aşık olan Niyazi, ailesi ile birlikte Nazlı’yı istemeye gelince, bu durum Ergun’un canını sıkar. Artık daha fazla sabredecek gücü kalmayan Ergun, Fehmi ve Rukiye’ye Nazlı ile evlenmek istediğini söyler! Fehmi’nin tepkisi merak konusudur.Öte yandan Ahmet ve Gülden’in evliliğinde çatırdamalar başlamıştır. İkili neredeyse her gün incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerle tartışmaya başlamıştır. Gülden en sonunda evi terk etme kararı alınca Ahmet şok olur!