Gündem Seksenler 173. bölümde mahalle çalkalanıyor-İzle

Seksenler 173. bölümde mahalle çalkalanıyor-İzle

21.12.2015 - 10:44 | Son Güncellenme:

Seksenler dizisi izleyenlerini yine kahkahaya boğdu. TRT ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Seksenler'in bu hafta yayınlanan bölümünde mahallede yeni dedikodular çıkıyor. İşte Seksenler dizisi 173. bölümden fragman ve detaylar..

Seksenler 173. bölümde mahalle çalkalanıyor-İzle

Seksenler dizisi nostalji rüzgarları estirmeye devam ediyor. TRT'nin sevilerek izlenen dizisi Seksenler'in bu hafta yayınlanacak bölümünde yine kahkaha var. İşte Seksenler dizisi 173. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Seksenler 173. Bölüm Özeti

173.Bölüm Özet

SEKSENLER 173. BÖLÜM TIKLA İZLE

Rukiye’nin Şüpheli Hastalığı! Son zamanlarda sağlık problemleri yaşayan ve ağrıları gün geçtikçe artan Rukiye, doktora gitmeye karar verir. Rukiye bu durumu çocuklardan saklasa da, Nazlı, annesinde bir gariplik olduğunu hisseder. Rukiye’nin hastalığı merak konusudur.Mahallede, balıkçı İdris’in öldüğü konusunda dedikodular çıkmaya başlamıştır. Bu en çok, sigorta işine giren Ergun’un işine yaramaktadır. Gülden, bir dikkatsizlik sonucu yüzünden yaralanır. Herkes, Ahmet’in Gülden’e şiddet uyguladığını düşünür. Komiser Rıza, Belediye Başkanı Mustafa’yı yanlışıkla vurduğu için görevden üç ay uzaklaştırma cezası alır.

Seksenler 172. Bölümde neler olmuştu:
Seksenler’de Ortalık Karışıyor!Çınaraltı mahallesinde Gulyabani paniği yaşanırken, Komiser Rıza’nın yanlışlıkla Manav Mustafa’yı vurması ortalığı karıştırır. Manav Mustafa hastanelik olur, Komiser Rıza ise görevden uzaklaştırma cezası alır. Manav Mustafa’nın sağlık durumu, ve komiser Rıza’nın bundan sonra başına gelecekler merak konusudur.Ergun’un acilen sigortalı ve geliri düzenli bir iş bulması gerekmektedir. Aksi takdirde Fehmi, Nazlı ile Ergun’un evlenmesine izin vermeyecektir. Tüm bunlar yetmezmiş gibi hasta bakıcı Hayati, Niyazi ile ilgili büyük bir gerçeği ortaya çıkarır! Öte yandan Turgut Özal’ın mahalleye gelmesi konusunda söylentiler başlar.