Gündem Seksenler son bölümde aerobik zamanı!-İzle

Seksenler son bölümde aerobik zamanı!-İzle

29.01.2016 - 09:46 | Son Güncellenme:

Seksenler dizisinde bu hafta neler yaşandı? Seksenler dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünde de kahkahalar devam etti. İşte TRT'nin başarılı dizisi Seksenler'in 178.son bölümü ve detayları..

Seksenler son bölümde aerobik zamanı-İzle

Seksenler dizisi izleyenlerine yine kahkaha dolu bir bölüm ile ekrana geldi TRT'nin ilgiyle izlenen dizisi Seksenler'in bu hafta yayınlanan bölümü yine heyecan doluydu. İşte Seksenler 178. son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

SEKSENLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Seksenler’de Aerobik Zamanı!Hamilelik sağlığı için aerobik yapmaya başlayan Gülden, Ahmet’in de aerobik yapmasını isteyince birbirinden komik anlar yaşanır. Ahmet başta dirense de Gülden’in zoruyla aerobik yapmaya başlar.Ahmet hasta bakıcı Hayati’ye, evlenmesi için bir kız bulmak ister. Hayati ile gelin adayını Sami’nin pastanesinde tanıştırırlar, ancak Hayati ile gelin adayının anlaşması çok zordur.

Ergun ve Butik Ali’nin yeni giriştikleri iş, başlarına bela olur. Ergun ve Butik Ali’nin ihaleden çekilmesini isteyenler, mahalleye gelip Ergun ve Butik Ali’yi tehdit eder.Kahveci Mesut ve eşi Yıldız kavga etmişlerdir. Kavganın sonucunda Yıldız’ın sütü kesilir. Yıldız’ın sütü kesilince Mesut panik olur. Mesut’un imdadıda Rukiye ve Fehmi yetişir.

Haberin Devamı

177.Bölüm Özet

SEKSENLER 177. BÖLÜM TIKLA İZLE

Ergun ve Butik Ali Tuvalet İşine Giriyor!Hamile olan Gülden’in iştahı gün geçtikçe daha da açılmaktadır. Gülden ve Ahmet Rukiye ameliyat olana kadar Rukiye ve Fehmi’nin evinde kalmaya başlar. Bu durum en çok Rukiye’nin yemeklerini doyasıya yiyen Gülden’in işine gelir. Rukiye koltukların döşemelerini değiştirmek isteyince Ahmet ve Çağatay annelerine sürpriz yapmak ister. Fehmi’den gizli koltukları değiştirmeye çalışırlar. Yaşananlar birbirinden komik anlara sahne olur.Ergun patronunu dövdüğü için işten kovulmuştur. Fehmi Ergun’un işsiz kalmasına çok sinirlenir, Ergun’un acilen iş bulması gerekmektedir. Ergun’un imdadına Butik Ali yetişir. Ergun ve Butik Ali umumi tuvalet işine girerler!Ağır grip olan Şahin’in imdadına Rukiye yetişir. Öte yandan Bekçi Bekir silahını kaybedince ortalık karışır.