Dünya Selena Gomez’den böbrek nakli itirafı

Selena Gomez’den böbrek nakli itirafı

15.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

ABD’li popçu Selena Gomez, bugüne kadar sır gibi sakladığı böbrek nakli ameliyatını Instagram hesabından itiraf ederek hayranlarını şoke etti

Selena Gomez’den böbrek nakli itirafı

Arkadaşı donör oldu
Uzun süredir Lupus hastalığıyla mücadele eden ABD’li şarkıcı Selena Gomez (25), dün 126 milyon takipçili Instagram hesabından böbrek nakli olduğunu itiraf etti. Hastalığı sebebiyle böbreklerinin çalışmaz hale geldiğini ve nakle ihtiyaç duyduğunu açıklayan genç yıldız, hastane yatağında kendisine böbreğini bağışlayan en yakın arkadaşı Francia Raisa’yla çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı.
‘Benzersiz bir hediye’
Yaz boyunca neden etkinliklere katılmadığını soran hayranlarını cevaplayan Selena Gomez, karenin altına şu notu düştü: “Birkaç aydır sizinle bunu paylaşmak istiyordum. Sağlığımın tamamen düzelmesi için buna ihtiyacım vardı. Aileme ve doktorlara benim için yaptıkları her şey için teşekkür ederim. Güzel arkadaşım Francia Raisa, bana benzersiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim.”

LUPUS HASTALIĞI

Sistemik Lupus Eritematozus ya da yaygın kullanılan adıyla Lupus, bağışıklık sisteminin bozuk çalışması sonucu ortaya çıkar. Cilt, eklem, böbrek, kalp-akciğer zarı gibi birçok doku ve organ iltihabına bağlı bulgularla seyir gösterir.