Ekonomi Semt Bahçekent’te 195 bin TL’den satışlar başladı

Semt Bahçekent’te 195 bin TL’den satışlar başladı

23.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sur Yapı, Bahçekent’te yeni bir proje hayata geçiriyor. ‘Semt Bahçekent’ isimli projede daire fiyatları lansmana özel 195 bin liradan başlıyor.

Semt Bahçekent’te  195 bin TL’den satışlar başladı

Birinci etabında 669 daire ve 26 ticari alanın bulunduğu projede 67 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen 26 farklı tipte daire yer alıyor. Yaklaşık 125 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, 3. köprü ve 3. havalimanına yakın konumda bulunuyor. Projenin, 145 dönümlük ‘Hayat Parkı’na da komşu konumuyla hem oturumcuya, hem de yatırımcıya hitap ettiği belirtildi. Emlak Konut güvencesiyle Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede, yüzde 5 peşinat ile ödeme fırsatı da sunuluyor.

‘Önemli bir bölge’

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Emlak Konut ihalesi ile Bahçekent bölgesinde iki etaplı projelerinin yapımına başladıklarını belirterek, bölgenin önemine dikkat çekti. Elmas, “Bahçekent, kamu ve gayrimenkul yatırımlarının yoğunlaştığı, ulaşım imkanlarının zenginleştiği İstanbul’un yeni uydu kentinin bir parçası. Bahçekent bölgesindeki en önemli aktör Emlak Konut. Emlak Konut’un öncülüğü ile bölge planlı bir şekilde gelişiyor. Sur Yapı olarak Semt Bahçekent ile hem yatırımcıya, hem oturumcuya hitap ediyoruz. Metrekare fiyatlarının 3 bin 800 lira civarına geldiği bölgede lansmana özel 2 bin 950 liradan satışa çıkarak hem oturumcuya, hem de yatırımcıya ilk günden kazandırmayı hedefliyoruz. Projede ticari alanların yerleşimini dışa dönük olacak şekilde düşündük. Böylece tüm bölgeye hizmet sağlayacağız” diye konuştu.

Bölgenin gelişimi için yaklaşık 300 milyon lira yatırım yapacaklarını söyleyen Elmas, projeleriyle bölgeye değer katmaya
hazırlandıklarını dile getirdi.

Semt Bahçekent’te doğayla iç içe bir yaşam alanı oluşturuluyor. Projede, yansıma havuzları, su merdivenleri, köprüler, göletlerin yanısıra pergola, oturma alanları, çocuk oyun alanları, çim aktivite alanları ve koşu ringi de bulunuyor. Projenin sosyal imkanları arasında fitness salonu, saunalar ve yüzme havuzu da yer alıyor.

Yazarlar