Gündem Sen Anlat Karadeniz yeni fragman yayınlandı mı? 37. bölüm ne zaman?

Sen Anlat Karadeniz yeni fragman yayınlandı mı? 37. bölüm ne zaman?

15.01.2019 - 10:49 | Son Güncellenme:

Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm için izleyiciler sabırsızlanıyor. İki haftadır yayınlanmayan Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Sen Anlat Karadeniz yeni fragman yayınlandı mı 37. bölüm ne zaman

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü için nefesler tutuldu. Sen Anlat Karadeniz 37. yeni blöüm, 23 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacak. Peki Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinden izleyebilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sorar. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

Yazarlar