Gündem Şeref Meselesi 26. final bölümünde heyecan doruktaydı! - İzle

Şeref Meselesi 26. final bölümünde heyecan doruktaydı! - İzle

17.05.2015 - 09:19 | Son Güncellenme:

Şeref Meselesi final yaptı. Dün akşam ekrana gelen son bölümü ile Şeref Meselesi'nin yayın hayatı sona erdi. Bu sezon ekrana gelen Şeref Meselesi erken final kararı izleyenleri üzdü. İşte Şeref Meselesi final bölümünde izleyemediğiniz dakikalar..

Şeref Meselesi 26. final bölümünde heyecan doruktaydı - İzle

Kanal D’nin başrollerini; Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer’in paylaştıkları, yapımını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, başladığı günden bu yana büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenen diziŞeref Meselesi” dün akşam final bölümü ile ekrana geldi.

Haberin Devamı

ŞEREF MESELESİ SON BÖLÜMÜ (FİNAL) İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şeref Meselesi 26. Bölüm (Final) Fragmanı - İzle



Dizinin final bölümünde; Yiğit ve Emir, kaçırılan Elif'i almak için Hakkı ile buluşurlar.. İşler beklenmedik bir şekilde gelişir..

Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız , çekimleri üç gün süren ve 150 kişinin görev aldığı final sahnelerine ünlü savaş filmi Braveheart’ın müziği ile hazırlandılar.

26 Bölüm boyunca Kanal D ekranında yayınlanan dizinin setinde yaşananlar ise şöyle;

Kerem Bürsin en çok “Hay Allah’ım“ dedi.

Altan Dönmez 3346 kere Motor, 5260 kere Tekrar dedi.

Şükrü Özyıldız set aralarında meditasyon yaptı.

Dizinin final yapmasıyla birlikte ise sette duygusal anlar yaşandı. Dizi ekibi her fırsatta bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Beykoz Bozhane köyünde gerçekleştirilen final çekimleri sonrasında dizinin başrol oyuncularından Şükrü Özyıldız tüm ekibe mangal partisi sürprizi yaptı.

Şeref Meselesi 26. final bölümünde heyecan doruktaydı - İzle

Haberin Devamı

Şeref Meselesi'nden geriye kalan 10 şey

Şeref Meselesi hayatımıza ilklerle girdi. Bir dizi için düzenlenen ilk gala, karakterlerin kendilerini anlattıkları videoları, basına sunum konusundaki ustalık ve konu üzerinde hassasiyet derken Şeref Meselesi yayın hayatına büyük beklentiler ve “acaba?” soruları ile başladı. Ulan İstanbul ’un bir bölümüne konuk olan karakterlerle ilk bölümün reklamının yapılması dahiceydi mesela! Sonuç, beklenildiği kadar parlak olmasa da hikaye ışığını hiç kaybetmedi. Biz de bu sırada 10 tane konuya vakıf olduk.

1. Kerem Bürsin yüzde yüz yeni ekran starımız

Adam ne yapsa, ne etse izleyenin yüzünde güller açtırıyor. Belki henüz “Reyting garantili” değil ama bulunduğu projeyi parlatma konusunda en az on senelik garantisi var.

2. Şükrü Özyıldız ve gülümsemesi

Gerek abartılı çocuk sevgisi ile “Emzirecek herhalde bebeği!” dedirtmesi, gerek o yandan gülümsemesi olsun, “uzun boylu esmer yeni bir jön lazım” dediğimiz şu günlerde karşımıza jilet gibi çıktı. Arada bir de komedi-aksiyon filminde oynadı, şahane de iş çıkardı.

3. Burcu Biricik sarı saçlarından suçlu oldu

Dizinin bir kısım fan grubu “Bayılıyoruz canımız!” derken, bir kısmı da “Bu mu yani?” derken Nurella ifadesi takındı. Dizideki rolünün “iffeti” tartışılırken, bir yandan da genel anlamda rol kabiliyeti sorgulandı. Buna rağmen kendine has bir fan kitlesi edindi. Yiğit ve Kübra fanları ikilinin evlenmesini çok istese de olmadı…

4. Yasemin Allen sosyal medyayı birbirine düşürdü

Yasemin Allen için “kötü karakter” demeye dilimiz varmasa da dalgalanmaları bol bir karakteri canlandırarak kimin nefretini kazandı, kiminin de “kadın dediğin böyle olur, her duygusunu zirvede yaşar!” demesine sebep oldu. Twitter ve Instagram’ına “beceriksizsin!” yorumları atıldığında, Yiğit ve Sibel fanları harekete geçti. Uğurlarına fan-made şahane videolar yapıldı. Uzun zamandır ekranların gördüğü en sağlam kadın karakter olduğu konuşuldu.

5. Şükran Ovalı ve o şahane duruşu

Mahallenin delikanlı, cilveli ve esmer güzeli Derya’yı muhteşem bir şekilde yorumlayan Şükran Ovalı dizinin seyir ve hikaye zevkini en az 10 basamak yukarı taşıdı.

6. Kardeşlerin aynı kıza aşık olma mevzusunu hala seviyoruz

Şeref Meselesi’nde aynı kıza aşık olup bölümlerce kavga etme durumu devam etse belki dizinin ömrü daha uzun olurdu, bilemeyiz. Burada farkı yaratan kesinlikle karakterlerin obsesifçe aynı noktaya saldırmaması oldu. Herkes bir noktadan sonra kendi hayatını yaşamaya başladı. Böylece bir şeyi bir daha anladık, yan karakterler ne kadar iyiyse hikaye o kadar zengin oluyor...

7. Mafya ve aşk çemberinde dolanan hikayelerden biraz sıkılmışız

Ne de olsa şu ekranlar yıllardır mafyöz bir adamın kadınlarına sert yapıp, ondan sonra pişman olmasını izledi. Burada da durum pek değişmedi.

8. Aile dramı konusunda yüreğimizin ne kadar titrek olduğunu kanıtladık

Özellikle dizinin ilk üç bölümünde yaşanan dram bizi epeyce yordu, kime kızacağımızı şaşırırken kendi hayatımızı sorgulamayı da unutmadık.

9. Yeni bir terim: Basit kötü adamlar

Dizide yer alan kötü adamların “basit kötü adamlar” olmaması diziye farklı bir hava kattı. Nihat ve Seyhan uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz kadar sağlam kötü adamlardı. Ne gereksiz naftalin bir nostalji vardı üzerlerinde, ne de oyuncular rollerini abartarak oynadılar.

10. Dizilerin 120 dakika oluşunu bir kez daha sorguladık

Ne de olsa Şeref Meselesi gibi bir hikaye tam olarak reyting canavarına yenilmese de beklenilen geri dönüşü alamadıysa bunda izlerken “Ne alaka şimdi?” dediğimiz sahnelerin fazlasıyla etkisi vardı.