Gündem Şeref Meselesi ne zaman final yapacak?

Şeref Meselesi ne zaman final yapacak?

28.04.2015 - 12:34 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin sevilen dizisi Şeref Meselesi’nin sezon finali yapacağı tarih belli oldu. Pazar akşamları yayınlanan dizisi 26. bölüm ile ekrana ara verecek. İşte Şeref Meselesi final tarihi ve ayrıntılar..

Şeref Meselesi ne zaman final yapacak

Başrollerinde Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Burcu Biricik ve Şükran Ovalı gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı Şeref Meselesi dizisi son olarak 24. bölüm ile seyirci karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Biri kanun adamı, diğer ise yer altı dünyasında yavaş yavaş yükselen iki kardeşin hayatlarını ve birbirlerine karşı girdikleri mücadeleyi konu alan Şeref Meselesi’nin sezon finali tarihi belli oldu. İtalya’da 6 sezon yayınlanan Onore de Rispetto adlı diziden uyarlanan Şeref Meselesi, 17 Mayıs 2015 tarihinde ekranlara gelecek 26. bölümü ile sezon finali yapacak.

Şeref Meselesi dizisinin erken final kararı izleyicisini bir hayli üzdü. Yeni bölümlerde neler olacak merak konusu.

ŞEREF MESELESİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Son bölümde neler olmuştu?

Gözü dönen Emir, abisinin canını kurtarmak için sonradan pişman olacağı bir deliliğe kalkışır. Yaptığı olayın sorumluluğunu almak isteyen Emir’e Yiğit engel olur.

Haberin Devamı

İki kardeş arasındaki kavgalardan ve sürekli tehlikeyle iç içe yaşamaktan bıkan Kübra, evi terk eder.

Hep bir adım önde olan Seyhan’ın bu seferde elinde Emir’e karşı kullanacağı çok büyük koz vardır. Artık kendine temiz bir hayat kurmak isteyen Yiğit, Seyhan’ın şartlarını kabul eder ve CD karşılığında elindeki tüm işleri ona devretme kararı alır.

Ancak Yiğit’in Emir’i korumak için verdiği tüm çabalar boşa çıkar. Seyhan, Emir ve Yiğit’i silmek için düğmeye çoktan basmıştır.

Yiğit’in tüm planları alt üst olurken, vicdanın sesini dinleyen Emir suçunu itiraf etmek üzere savcılığa gider.