Gündem Şeref Meselesi son bölüm ile ekrana kilitledi-izle

Şeref Meselesi son bölüm ile ekrana kilitledi-izle

04.05.2015 - 11:23 | Son Güncellenme:

Şeref Meselesi 24. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Sezon finaline yaklaşan Şeref Meselesi son bölümde neler oldu? Yiğit ve Emir arasındaki buzlar eridi. Sibel'in katili yakalandı mı? Şeref Meselesi son bölümde izleyemedikleriniz haberimizde.

Şeref Meselesi son bölüm ile ekrana kilitledi-izle

Yiğit, hem kardeşinin geleceğini kurtarmak hem de etrafındakilerin daha fazla tehlikede olmasını engellemek için Emir’in suçunu üstlenir. Başsavcı Emir’i, Yiğit’in davasından alsa da genç adam, abisiyle yeni bir hayat kurmak için işin peşini bırakmaz.Cesedin ortaya çıkmasının arkasında Hakkı’nın olduğunu öğrenen Emir vakit kaybetmeden harekete geçer.

Haberin Devamı

Kübra, evlilik yıldönümlerinde Emir’e sürpriz hazırlayarak, kocasıyla yakınlaşmak için büyük bir adım atar. Kardeş olduklarını hatırlayan Emir ve Yiğit ise aralarındaki buzları eritir. Sonunda Yiğit’in inadı kırılır ve savcılığa örgütle ilgili bilgi aktarmayı kabul eder.

Seyhan’la ilgili haber alan Emir, sonunda başarılı bir operasyonla Sibel’in katilini yakalar.

Kızına sahip çıkıp, babalık yapmak isteyen Yiğit ise herkesi şaşırtan bir karar alır.

SEZON FİNALİNE DOĞRU..

Başrollerinde Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Burcu Biricik ve Şükran Ovalı gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı Şeref Meselesi dizisi son olarak 24. bölüm ile seyirci karşısına çıktı.

Biri kanun adamı, diğer ise yer altı dünyasında yavaş yavaş yükselen iki kardeşin hayatlarını ve birbirlerine karşı girdikleri mücadeleyi konu alan Şeref Meselesi’nin sezon finali tarihi belli oldu. İtalya’da 6 sezon yayınlanan Onore de Rispetto adlı diziden uyarlanan Şeref Meselesi, 17 Mayıs 2015 tarihinde ekranlara gelecek 26. bölümü ile sezon finali yapacak.

Haberin Devamı

Şeref Meselesi dizisinin erken final kararı izleyicisini bir hayli üzdü. Yeni bölümlerde neler olacak merak konusu.