Kültür Sanat Serinin son filmi ´Resident Evil: Son Bölüm´ bu hafta sizlerle..

Serinin son filmi ´Resident Evil: Son Bölüm´ bu hafta sizlerle..

22.02.2017 - 15:28 | Son Güncellenme:

Ölümcül Deney: İntikam'ın devam filmi olan Ölümcül Deney: Son Bölüm (Resident Evil: The Final Chapter) filmi bu hafta sinema salonlarındaki yerini alacak. Milla Jovovich´in başrolde olduğu Ölümcül Deney: Son Bölüm (Resident Evil: The Final Chapter) film senenin merakla beklenen filmleri arasında yerini alıyor. Ölümcül Deney: Son Bölüm (Resident Evil: The Final Chapter) filmi 24 Şubat´ta vizyona girecek…

Serinin son filmi ´Resident Evil: Son Bölüm´ bu hafta sizlerle..

Ölümcül Deney: Son Bölüm (Resident Evil: The Final Chapter) filminde ele alınan konu ise şu şekilde: Alice insanlığın zombilere karşı verdiği savaştan sağ olarak kurtulan tek kişi olmuştır. Şimdi ise kabusun başladığı yer olan Racoon Şehri’ndeki Kovan’a geri dönmek zorundadır. Umbrella Şirketi ise, kıyametten kurtulan son kişileri de yok etmek amacıyla Racoon Şehri’nde güçlerini son kez toplamaktadır. Zamana karşı yarış içinde Alice, eski arkadaşları ile birlikte yeni mutant yaratıklara karşı da bir savaş verecektir. Bu Alice´in insanlığı kurtarmak için verdiği en zor mücadele olacaktır.

Haberin Devamı

Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim ve Korku türündeki filmin yönetmenliğini Paul W.S. Anderson yaparken filmin senaryosu da kendisine ait.

Serinin son filmi ´Resident Evil: Son Bölüm´ bu hafta sizlerle..

Ölümcül Deney: Son Bölüm (Resident Evil: The Final Chapter) filminin oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Ali Larter, Shawn Roberts, Lee Jun-ki, Iain Glen gibi isimler rol alıyor.

Muhteşem serinin son filmi olacak olan Ölümcül Deney: Son Bölüm (Resident Evil: The Final Chapter) filmi 24 Şubat´ta sinemaseverlerle buluşacak.

İşte Ölümcül Deney: Son Bölüm (Resident Evil: The Final Chapter) filminin fragmanı…