Gündem Sertab Erener'in yeni genç sevgilisi kim?

Sertab Erener'in yeni genç sevgilisi kim?

02.07.2015 - 09:18 | Son Güncellenme:

50 yaşında olan popçu Sertab Erener kendisinden 20 yaş küçük yine bir gitarist ile anılan Sertap Erener geçtiğimiz günlerde yakayı eleverdi. Peki Sertab Erener yeni sevgilisi kim? İşte o ayrıntılar...

Sertab Erenerin yeni genç sevgilisi kim

Bir zamanlar Ünlü Gitarist Demir Demirkan ile anılan ve ilişkilerini 18 yıl sürdüren Sertap Erener ihanet yüzünden ilişkisine son vermişti. Magazin gündeminde uzunca yer alan ilişkisinde mutlu olduğu gözlerden kaçmayan ünlü sanatçının ayrılmasıda magazin gündemine damga vurmuştu. Şimdilerde ise kendisinden 20 yaş küçük yine bir gitarist ile anılan Sertap Erener geçtiğimiz günlerde yakayı eleverdi.

Sertab Erener'in yeni aşkı belgelendi. 50 yaşında olan popçu, önceki gün isminin bir süredir anıldığı gitarist Emre Kula ile Cihangir'deki Savoy Balık'taydı. Sevgili olduklarını inkar eden ikili, mekanda birçok samimiydi. Sertab Erener, kendisinden 20 yaş ufak sevgilisiyle geç saatte dışarı çıktı.

Emre Kula ile hızlıca aracına binip gözden kaybolan Sertab Erener, yakalanmaktan kurtulamadı. İkili, Sertab Erener'in evine girerken görüntülendi. Erener ve Kula, gazetecilerin geldiğini görünce apartman kapısını kapattı. Sırtları dönük bir biçimde görüntülenen çiftin "Eyvah çekiyorlar" lafları ise apartmandan dışarıya taştı.