Gündem Sesi Çok Güzel yarışmasında günün birincisi Mutlu seçildi!

Sesi Çok Güzel yarışmasında günün birincisi Mutlu seçildi!

15.04.2015 - 14:53 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranında çok ses getirecek bir yarışma başladı. Sibelcan, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen'in jürisinde yer aldığı Sesi Çok Güzel yarışmasında heyecan dolu dakikalar yaşandı. Ses Çok Güzel yarışmasında günün birincisi Mutlu seçildi! İşte o detaylar...

Sesi Çok Güzel yarışmasında günün birincisi Mutlu seçildi

Müzik dünyasının dev isimleri FOX’ta buluşuyor. Türk sanat müziğinin kraliçesi Sibel Can, pop müziğin ikon ismi Sertab Erener ve son dönemin gözde şarkıcısı Gökhan Türkmen’in jüride olacağı programı ödüllü oyuncu Emre Karayel sunacak. Usta sesler, en güzel sesleri keşfetmeye geliyor!

Haberin Devamı

Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen ilk hafta yarışmacılarını seçmek için Diyarbakır, İzmit, İstanbul, İzmir ve Sivas’a seyahat ettiler.

Yarışmacıların hayat hikayeleri ve performansları stüdyoda hem hüzünlü hem de mutlu anlara sahne oldu. 5 farklı ilden gelen yarışmacılar, Göksun Çavdar Orkestrası eşliğinde performanslarını sergilediler.

Sertab Erener’in İzmit’te yolda yürürken tesadüfen bulduğu yarışmacı Umut Akkavaklar büyük bir sürprizle karşılaştı. Ergani’den yarışmaya katılan Mutlu Kaya ise güzelliğiyle izleyenleri büyüledi.

İlk bölümün finaline kalan yarışmacılar arasında birinciyi uzlaşmaya vararak seçmek zorunda olan jüri üyeleri, karar odasından sürpriz bir kararla çıktılar.

SESİ ÇOK GÜZEL 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN