Sivas SESOB BAŞKANI KÖKSAL’DAN, VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜ KARACA’YA ZİYARET

SESOB BAŞKANI KÖKSAL’DAN, VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜ KARACA’YA ZİYARET

04.08.2015 - 11:05 | Son Güncellenme:

.

SESOB BAŞKANI KÖKSAL’DAN, VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜ KARACA’YA ZİYARET

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine atanan Cemal Karaca’yı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
SESOB Başkanı Beşir Köksal, yakından tanıdıkları ve çalışmalarıyla takdir gören Cemal Karaca’nın Vakıflar Bölge Müdürü olarak göreve başlamasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.
Köksal, kurumların işbirliğinin çok önemli olduğunu belirterek, çok sayıda vakıf eseri olan Sivas’ta, bu eserlerin ayakta kalabilmesi için Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne büyük görevler düştüğünü belirterek, esnaf teşkilatı olarak her zaman işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, Sivas’ta çok sayıda tarihi eser olduğunu söyledi. Buraya hizmet için geldiğini vurgulayan Karaca, “Vakfedilen eserleri amacına uygun kullanmak ve restorasyon yaparak ayakta kalması için gayret göstereceğiz. Bu amaç doğrultusunda görev başladıktan sonra ilk iş olarak Gökmedrese’nin yarım kalan restorasyonunu tamamlayacağız. Daha sonra yatırım programında yer alan eserlerimizin restorasyonunun yapılması ve vakıf eserlerinin amacına uygun hizmet vermesi için hep birlikte çalışacağız. Başkanımızı da çok iyi biliyor ve tanıyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.
Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, SRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasdemir de hazır bulundu.

Yazarlar