Gündem Setur Marina’dan tekne sahiplerine fırsatlar

Setur Marina’dan tekne sahiplerine fırsatlar

10.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yaklaşan yaz mevsimiyle birlikte Türkiye’nin en büyük marina zinciri SETUR, deniz severler için birbirinden cazip fırsatlar sunmaya hazırlanıyor.

Setur Marina’dan tekne sahiplerine fırsatlar

Setur Marina’dan tekne sahiplerine fırsatlar
Türkiye’nin en büyük zincir marina işletmesi Setur Marinaları, 2018 yılında uygulayacağı ve farklı ihtiyaçlara çözüm getiren büyük kampanyalarını belirledi. Farklı bölgelerde 11 marina işletmesi ile faaliyetlerini sürdüren Setur, yeni kampanyalarında, yıllık sözleşmeli tekne sahiplerine eşsiz fırsatlar sunuyor. Yıllık sözleşme yapanlar; diğer Setur Marinaları’nda 30’ar gün ücretsiz, sonraki 60 güne kadar ki konaklamalarda yüzde 50 indirim hakkı elde ediyor.

Haberin Devamı

Marina faaliyetlerine Koç Topluluğu bünyesinde, 1978 yılında Çeşme Altınyunus Marina ile başlayan Setur, ülkemizin en büyük marina işletmecisi olarak adını duyurdu. Akdeniz Çanağı’nın sayılı zincir marina işletmelerinden olan Setur Marinaları, Kalamış/Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Midilli, Çeşme, Kuşadası, Gökova-Ören, Marmaris, Kaş, Finike ve Antalya olmak üzere toplam 11 adede ulaştı. Yaklaşan 2018 yaz sezonu için özel bir hazırlık süreci geçiren Setur marinaları, tekne sahipleri için birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.

- Gezerken Kazan - Yenilenen Sözleşmeye İlave Süre
Setur Marinaları, zincir kampanya kapsamında % 50 indirimli konaklayan teknelere yıllık bağlama sözleşmelerini yenilemeleri durumunda 30 güne kadar ücretsiz ilave süre kazanma imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

- Sadakat – Tekne Sahibinin Zincirdeki Kıdemine Göre % 2 ile % 25 Arasında İndirim
Sadakat kampanyası, yıllık bağlama sözleşmelerinde yatçıların kıdem yıllarına göre indirimler sunuyor. Birlikte geçirilen her yıl için % 2 olarak belirlenen indirim oranı, 10 yıl üzerindeki kıdeme sahip tekne sahiplerine % 25 e veren indirim imkanı sunuyor.

- Ortak Lift Kullanımı – Ücretsiz Karaya Çekme Hizmeti
Ortak lift kampanyası, bir Setur Marinası ile yıllık sözleşmesi olan ve belirli sebeplerle o marinada karaya alınamayan teknelere, başka bir Setur Marinası’nda ücretsiz karada konaklama ve çekme&atma hizmeti imkanı sunuyor.

- Sözleşme Dizaynı - Kişisel Takvime Uygun Sözleşme
Sözleşmeni Dizayn Et kampanyası, yatçılara, kişiye özel takvimle, dilediği 2 veya 3 Setur Marinası’nda avantajlı fiyatlarla yıllık sözleşme imkanı sunuyor.

- Yeni Sıfır Tekne - Yıllık Sözleşmede % 10 İndirim ve Ücretsiz Lift
Setur Marinaları, yeni sıfır tekne alan yatçıların, yıllık bağlama sözleşmelerine % 10 indirimle birlikte, ilk çekme-atma ve 1 ay karapark hizmetinden ücretsiz faydalanma imkanı sunuyor.

- Günlük Sözleşmeni Yıllığa Çevir - Günlük Sözleşme Bedellerini Yıllık Sözleşmeden Mahsup Etme
Tekne sahiplerinin 15 güne kadar Setur Marinaları’nda kaldıkları günleri, yıllık sözleşmeye çevirme fırsatı veriliyor. Ayrıca, günlük sözleşmelere ödenen bedeller, yıllık sözleşmeden düşülüyor.

Haberin Devamı

- Kazan Kazandır – Arkadaşına Referans Olan Kazançlı Çıkıyor
Setur Marinaları’nda yıllık sözleşmesi olan yatçılar, teknesi Setur Marinaları dışında konaklayan arkadaşlarını, herhangi bir Setur Marinası’nda yıllık sözleşme yapmaya davet ettiğinde, kendisi ve referans olduğu arkadaşı 1 ay ücretsiz ilave süre kazanıyor.

Setur Marinas Hakkında

40. yılını kutlayan Setur Marinaları, Koç Topluluğu bünyesinde faaliyetlerine 1978 yılında Çeşme Altınyunus Marina ile başlamıştır. Setur Marinaları, Türkiye’nin lider, Akdeniz çanağı’nın ise en önemli zincir marina işletmelerindendir. Kalamış/Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Midilli, Çeşme, Kuşadası, Gökova Ören, Netsel Marmaris, Kaş, Finike ve Antalya olmak üzere toplam 11 lokasyonda bayrağını dalgalandıran Setur Marinaları, Türkiye’de marinacılık sektörünün gelişimini destekleyen en önemli markadır. www.seturmarinas.com

Haberin Devamı

Satış Öncesi 2 Kez Ücretsiz Lift yada Sözleşme Devri

Satılık tekneler için en konforlu marina olan Setur Marinaları, yıllık sözleşmesi olan ve teknesini satışa çıkaran yatçılara sözleşme süresi içerisinde 2 kez ücretsiz çekme&atma, satış sonrasında ise kalan sözleşme süresini diğer bir Setur Marinası’na devretme hakkı ve 30 güne kadar % 50 indirimli konaklama imkanı sunuyor.

Konaklama Ücretinde % 50 İndirim

Herhangi bir Setur Marinası ile yıllık sözleşme yapıldığında diğer Setur Marinaları’nda 30’ar gün ücretsiz konaklama hakkı ve sonraki 60 güne kadar konaklamalarda ise % 50 indirim imkanı sunuyor.

Yol Yardımı - Liftte % 50 İndirim

Yol yardımı kampanyası, bir Setur Marinası ile yıllık sözleşmesi olan teknenin seyir halinde iken diğer bir Setur Marinası’nda karaya çıkma ihtiyacı oluşması durumunda, denizde ve karada ücretsiz konaklama ile birlikte lift hizmetinden % 50 indirimli yararlanma imkânı sunuyor.