Gündem Sevda'nın Bahçesi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sevda'nın Bahçesi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

07.10.2017 - 14:30 | Son Güncellenme:

Sevda'nın Bahçesi 3. bölüm ile ekrana geldi. Kanal D'nin yeni dizisi Sevda'nın Bahçesi sevilen diziler arasında yer almaya başladı. Sevda'nın Bahçesi yeni bölümüne Aylin'in sinsi planları damga vurdu.

Sevdanın Bahçesi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sevda'nın Bahçesi Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Sevda'nın Bahçesi 3. yeni bölümde Sevda ile Levent'in fotoğrafını görüp kıskançlık krizine giren Aylin kötü planlar yapmaya başlıyor. Sevda'nın Bahçesi 4. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

Haberin Devamı

Aylin, Sevda’nın Peşine Düşüyor!

Sevda ve Levent’in fotoğrafını gören Aylin, gizlice Sevda’nın peşine düşer. Sevda’nın hayatını, sırlarını araştırmaya başlayan Aylin’in en büyük yardımcısı, aşığı avukat Hakan’dır.

Aylin’in sinsi planları bununla da sınırlı değildir. Eray’ın Sevda’ya olan ilgisini bilen Aylin, Eray ve Sevda’yı bir araya getirecek bir akşam yemeği organize eder. Bu durum Levent’in hiç hoşuna gitmez ve Levent bu yemeği iptal etmek için elinden geleni yapar. Sevda ve Levent yıllar sonra yine aynı sofradadır ama bu kez, birbirini yeni tanımaya başlayan iki yabancı gibi…

Defne, okuldaki kariyer gününe Levent’i davet eder. Levent’in yoğun programı yüzünden kariyer gününe Eray katılır. Ancak Levent’in büyük sürprizi başta Sevda olmak üzere herkesi duygulandırır.