Niğde Sevgi Evleri bölge birincisi oldu

Sevgi Evleri bölge birincisi oldu

13.05.2014 - 15:41 | Son Güncellenme:

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2. Türkiye Voleybol Şampiyonası Adana bölge elemelerinde Niğde Sevgi Evleri Voleybol Takımı bölge birincisi oldu.

Sevgi Evleri bölge birincisi oldu

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2. Türkiye Voleybol Şampiyonası Adana bölge elemelerinde Niğde Sevgi Evleri Voleybol Takımı bölge birincisi oldu.
Bölge birinciliyle birlikte Eskişehir'de 23-27 Haziran 2014 tarihinde oynanacak olan final müsabakasına katılmaya hak kazandı.
Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü M. Ali Garip Sevgi Evleri’ne gelerek Niğde Sevgi Evleri Voleybol Takımı sporcularını ziyaret etti.
Kuruluş Müdürü Mustafa Ünalan, Sporcular ve Antrenörle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren İl Müdürü M. Ali Garip şunları söyledi:
“Sevgi Evlerindeki faaliyetler, çocuklarımızın istikbal vadeden çalışmaları bizi memnun etmektedir. Eğitim-öğretimde üniversite kazanarak buradaki kardeşlerine örnek olan çocuklarımız var. Sporun değişik alanlarında müsabakalara katılarak Niğde’nin adını duyuran, hem ahlaken hem de spor yönünden övgü alan çocuklarımız, göğsümüzü kabartmaktadır. Sportif faaliyetler, antrenmanlar, müsabakalar bir çok güzel hasleti kazandırması bakımından önem verdiğimiz faaliyetlerdir. Biz hep birlikte daha güzel gelecekler inşa etmenin gayreti içerisindeyiz. Gelecek bir bütün olarak bu cemiyetin geleceğidir. Bu topraklarda her bir insanımızın, her bir gencimizin ve çocuğumuzun imkan verildiği, destek verildiği takdirde nice güzelliklere imza atabileceğini biliyoruz. Bu anlamda Adana’da Bölge Birinciliği kazanan voleybol takımımıza müdürlüğün ötesinde bir baba gibi her türlü desteği veren Kuruluş Müdürümüz Mustafa Ünalan’a, çocuklarımızla gece gündüz çalışarak onların hem ahlaki hem de sportif olarak gelişimlerine katkıda bulunan Antrenörümüz Münevver Gürbüz’e ve müsabakalarda yüreklerini ortaya koyan sporcu gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Eskişehir’de yapılacak finalden de 1. Olarak döneceklerine inanıyorum.”
Daha sonra İl Müdürü M. Ali Garip, bölge birincisi olan takım sporcularına yemek ikramında bulundu.