Gündem Sevgilisini eşinin önünde bıçakladı

Sevgilisini eşinin önünde bıçakladı

03.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Evli olan Ertem Yöntem, eşinden boşanan Zahide Ökçe ile ilişki yaşamaya başladı. Eşinin durumdan haberdar olması üzerine Ökçe’yle eşini yüzleştiren Yöntem, tartışmada Ökçe’ye “Karıma nasıl hakaret edersin” deyince Ökçe tarafından katledildi

Sevgilisini eşinin önünde bıçakladı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yaşayan Ertem Yöntem (47), iddiaya göre eşinden boşanan ailece tanıdığı Zahide Ökçe ile aşk yaşamaya başladı. Eşinin bu ilişkisinden haberdar olan Fevziye Yöntem, kocası Ertem Yöntem’e, “Zahide ile imam nikâhı yaptığın konuşuluyor, doğru mu?” diye sordu. Buna sinirlenen Ertem Yöntem ise eşini ve sevgilisini, bu iddianın doğru olmadığını kendisinden duyması için yüzleştirmeye karar verdi.

Kalbinden bıçakladı

Yöntem, geçtiğimiz cumartesi günü eşini ve olası bir kavga sırasında kendisine yardımcı olması için bir arkadaşını servis minibüsüne alarak Ökçe’nin çalıştığı fabrikaya gitti. Fabrikadaki yöneticilerinden izin alan Ökçe de, kendisini bekleyen minibüse bindi. Burada Fevziye Yöntem ile tartışan Ökçe’ye sinirlenen Ertem Yöntem, “Sen benim karıma nasıl hakaret edersin?” diye çıkıştı. Duruma sinirlenen Ökçe ise çantasında bulunan bıçakla Ertem Yöntem’i kalbinden tek bıçak darbesiyle yaraladı. Durumu ağır olan Yöntem, hastaneye kaldırıldı ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası evine giden Ökçe ise polisler tarafından gözaltına alınırken, ifadesinin ardından “adam öldürmek” suçundan mahkemeye sevkedilerek tutuklandı.